Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányadik héten menjek nőgyógyá...

Hányadik héten menjek nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés

Holnap leszek 5 hetes. Vagyis 1hete késik majd. A 2 teszt is pozitív lett és sok jel mutat arra hogy kisbabánk fejlődik (érzékeny mellbimbó, alhasi szurka, mindjárt megjön érzés, álmosság)

Hányadik héten érdemes legelőször elmenni dokihoz hogy már ő is biztosat tudjon mondani ne csak tapogatózni?

2013. febr. 25. 14:20
 1/8 anonim ***** válasza:
6-8 között, inkább a 7-hez közel mondjuk! én is 5 hetes vagyok :))
2013. febr. 25. 14:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Akkor azt hiszem úgy jelentkezem be hogy a 6. hét már eltelt de még nincs 7. héten mert a kettő között megyünk haza szülőkhöz. Azért is akarok időben mert ki akarom zárni a méhen kívüliséget.
2013. febr. 25. 14:25
 3/8 anonim ***** válasza:
az teljesen időben lesz:) első vagyok, én voltam amúgy 4+3-nál is, mert volt egy barna pöttyöm, de nem is UH-ozott a doki, hanem ő javasolta, hogy két hét múlva menjek:) ha nincs gondod, ráérsz, ha valami furcsa van, akkor viszont menj el egyből, inkább feleslegesen..!
2013. febr. 25. 14:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Furcsát nem érzek csak hogy a mellbimbóm rettenetesen érzékeny meg néha olyan nehéz az alhasam meg szurkál nyom időnként, főleg ha hajolok. Most rá is álltam a gugolásra. Akkor ezek szerint nálad már a második baba?
2013. febr. 25. 14:29
 5/8 anonim ***** válasza:
neeem, ilyet nem írtam:) első!!
2013. febr. 25. 14:32
 6/8 A kérdező kommentje:

Ja bocsi összekevertem :D

Nekem is első és ha minden igaz elsőre i jött össze. Azt nem tudod hogy van valami előjele, hogy ha méhen kívüli?

2013. febr. 25. 14:36
 7/8 anonim ***** válasza:
az az UH-on kiderül, ne parázz :)) nekünk is elsőre sikerült :) egyébként ha nagyon fáj, az utalhat rá, hogy méhen kívüli, de ezt sem tudja előbb megmondani az orvos, mint a 6-7 hetes UH!
2013. febr. 25. 14:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. febr. 25. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!