Ti milyen trükköket vetettetek be hogy ne folyjon ki a sperma?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogy kispárnát tettetek magatok alá stb.Kinél milyen módszer vált be?Könnyeben teherbe estetek?2013. febr. 25. 13:13
1/9 anonim válasza:
Volt, hogy úgy aludtunk el, hogy bennem volt a párom, és magától csúszott ki. Szerintem nem estem hamarabb teherbe, bár előtte gyógyszert szedtem, utána rá pont 9 hónappal jött a fiunk:)
2/9 anonim válasza:
nem tudom, mert eleve hamar összejött. nagyon nem álltam rá erre a témára, kicsit még feküdtem, aztán ennyi :) őszintén, szerintem nem ezen múlik, persze nem baj, de nem kell órákig gyertyában állni :)
3/9 anonim válasza:
én csak pusztán úgy alszom el! kívülről letörlöm magam, és ennyi, de még fekve és alszom! héten derül ki hogy mi is lesz a vége
4/9 anonim válasza:
Simán hanyatt feküdtem utána, semmi párna meg gyertyaállás. Nekem nem folyt ki soha és első hónapban sikerült a baba.
5/9 anonim válasza:
Hát nekem utána mindig pisilnem kellett,a mai napig így van. Nem görcsöltem rá (annyira),de hidd el,bejutnak azok a kis katonák úgy is,ha nem fekszel hanyatt és nem teszel kispárnát a feneked alá. Na szóval,én ahogy kipihentem magam mentem pisilni. 3 hónap alatt összejött,szerintem ez simán jó.
6/9 anonim válasza:
Sex után fejjel lefelé közelítek a parketta felé,hogy a popsim az ágy szélén legyen,így segítem a befelé csorgást.Nem túl kényelmes 15 percet szoktam így eltölteni a cél érdekében :)
7/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok akiknek hamar összejött!Mi 2 éve próbálkozunk eddig úgy voltunk majd lesz amikor lesz,de most már gyanús a dolog.A héten megyek hormonvizsgálatokra,hát majd meglátjuk.Addig is kipróbálok mindent hátha valami beválik :)
2013. febr. 25. 18:30
8/9 Steelnine válasza:
Annyira undorítóak vagyok -.-
9/9 anonim válasza:
Tolj fel egy parafadugót aztán celluxozd be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!