Terhes lehet-e a feleségem ha 2-3M/ML a sperma számom?
Ne aggódj!
Férjemnek 3 millió/mililiter volt a maximum, általában 500ezer/mililiter volt neki.
Minket is azonnal lombikra küldtek, tiszta idegek voltunk, végül a 3. lombikbeültetés sikeres volt, született egy kislányunk. Azt mondták a dokik, hogy esélytelen a természetes fogantatás.
Lányom 9 hónapos volt mikor SPONTÁN terhes lettem, lett egy csodálatos kisfiúnk és úgy néz ki újra várandós vagyok SPONTÁN:)
Hát ennyit az orvostudományról.
Az egyetlen sperma elmélet nem igaz, mert ahhoz, h egy odaérjen, kell a többi sok millió is. Van aki teherbe esik ennyitől, van aki soha, és utóbbiak vannak többen, azért javasolnak lombikot. Ha valakinek mázlija van, nem kell rögtön lehülyézni az orvosokat.
De én is örülnék, ha végre magamon tapasztalnék meg egy ilyen csodát, mert nálunk is hasonló a spermaszám :(
Az egyetlen sperma elméletet ugy gondoltam hogy a megtermékenyülés 1 db petesejt és egy dp hímivarsejt találkozása jelenti...Ha az az egy célba ér, a többi millió segitségével, akkor megvalósul...Szóval igaz.:) Nézőpont kérdése..
Van olyan akinek 0,5-1 M van és van gyereke..már olvastam itt.1lombik egy spontán..szóval...Értei a fene a természetet..
Igen, így igaz. Hát az 5 év alatt teherbeesésben még én is reménykedek, de mivel ez sem biztos, csak a 3. babát fogjuk erre bízni :)
Én csak azt mondtam, h ezzel a spermaszámmal azt mondani, h "ne aggódj", kicsit túlzás. (és ez a 81%-osnak szól nyilván)Az első gyerekemmel biztos nem várnék így a csodára, hogy aztán esetleg 39 évesen mehessek lombikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!