Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Endometrozis? Ha menstruáció...

Endometrozis? Ha menstruáció első 2 napján görcsölni szoktam, akkor biztos h ez a betegségem?

Figyelt kérdés
Endometrozis

2013. febr. 25. 12:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mär nem tudom, hogy hänyadikkent irtam, nekem volt lombikom.

Elöször is: nem vagyunk egyformäk. Nekem is mondtäk, hogy ne görcsöljek, mert majd akkor sikerül, de valami a lelkem melyen nem hagyott nyugodni. Plusz mär mi is benne vagyunk a korban...

Szoval, elmentem a dokihoz es elmondtam, hogy mäsfel eve probälkozunk, de semmi. Jöttek, az ilyenkor szokäsos vizsgälatok, hormonpanel stb. Ezeket te is megcsinältathatod, ärtani nem ärt. (ältaläban az endosoknäl magas az ösztrogenszint es alacsonyabb a progeszteron). Nälam neztek a ca125 erteket is (ez egy tumormarker, de endosoknäl ez is megemelkedhet, nekem 96 volt).

Egyältalän nem biztos, hogy endometriozisod van, de ha igen, akkor lehet kezelni. (nem biztos, hogy lombikoznotok kell, simän spontän is összejöhet)

Sajät tapasztalatbol, azt tanäcsolom, hogy ne värj, ha mär egy eve probälkoztok. Vizsgältasd ki magad es talän egy spermavizsgälat is fontos lehet. Nälunk a ferjemnel is gondok voltak...huzhattuk volna az idöt, de soha nem sikerült volna spontän...plusz megbolondultam volna az örökös csalodästol.

Sok sikert!

2013. febr. 26. 13:34
 12/13 anonim ***** válasza:
most van egy műsor az rtl klubon az endometriózisról. szerintem az rtlmost.hu-n vissza tudod nézni.
2013. márc. 3. 10:24
 13/13 A kérdező kommentje:
köszi,h szóltál. Visszakeresem a neten a műsort.
2013. márc. 3. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!