Egy pár válasz után írok pontosabb információkat. Ti hány napról tudtok?
először is kedves válaszolók köszönöm hogy írtatok.
szóval az a helyzet hogy 20-án voltunk együtt a párommal (peteéréskor) és a kismama.hu azt írta hogy ha minden jól ment akkor 26-án lesz a beágyazódás. na ugye ma még csak 24-e van , de ma estére nagyon enyhe menstruációs görcseim voltak de egyáltalán nem erősek csak éppen hogy éreztem,aztán hírtelen felváltotta a méhemben kisebb szúrkálás. lehet hogy tévedett a naptár és most lenne a beágyazódásom?? lehetséges hogy peteérés után négy nappal már meg legyen a beágyazódás?
Nekem anno március 6-7.-én készült a kislányom. Március 12-13.-án nagyon rosszul voltam. Pont "nyaraltunk" azon a hétvégén, azért is olyan emlékezetes, mert haza is jöttünk egy nappal előbb, olyan rosszul voltam. Tünet: olyan erős, 3 napos fejfájás, amiet még nem éltem. Főleg mert korábban nem voltam fejfájós. Akkor még nem gondoltam babára... Aztán már nem jött meg és azóta 15 hónapos a kislányom.
Szerintem ez a fejfájás akár a beágyazódás okozta hormonváltozástól is lehetett. Ha ez igaz, akkor esetemben megtermékenyülés és beágyazódás között 5-6 nap telhetett el.
6-os vagyok.
Nekem kb a beágyazástól kb három hónapig mensis fájdalmaim voltak.
A vérzés egy pici pöttyöt takar. De arra elég volt, hogy első körben megijedtem, hogy elvetéltem, aztán utánaolvastam és világos lett a dolog, hogy az csak egy beágyazódásos vérzés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!