Melyik a jó? A ciklus.hu és a fertility.com is máshova húzta be az alaphőmet. Április óta mérem, ekkor kezdtem, tehát nincs előzménye, amiből talán átlagolhatna. Általános kérdés: melyik a pontosabb?
Mindkét program ugyanarra a napra tette az ovulációdat.
Én is mindkettőt használom, de a Fertility Friend pontosabb, az ovumat követem ovulációs tesztekkel és tényleg pontosan húzza be.
Érdekes még az is, hogy a ciklus.hu magasabbra teszi mindig az alaphőmet, mint a másik program.
Nem az ovummal van a probléma, hanem az alaphőmmel. Azt húzta be máshová a két program.
Az ovumról meg ne is beszéljünk, ilyen későn "ovulálni"..... :(
Mivel lehetséges, hogy ilyen későn volt az ovum, most ha minden rendben működik a testemben, akkor kb. 12-14nappal később fog megjönni onnan számítva. (ez ugye május 24-re esik)
Ha mégis előbb jönne meg, akkor az sárgatest elégtelenségre utalna? Ha igen, akkor előfordulhat, hogy a jövő hónapban is megtörténik, vagy ez ciklusonként változhat?
Köszönöm a válaszokat és bocsánat a sok kérdésért.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!