Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A fogamzásgatló abba hagyása...

A fogamzásgatló abba hagyása után változhat a ciklus hossza? Babaát szeretnénk és nem tudom sikerült e?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk a párommal decemberbe hagytam abba a gyógyszer (Lindynette30) szedését mindig 28 napos volt a ciklusom dec.25.-én voltam beteg és gyógyszer után elöször jan.25-én jött meg szóval 30 napra rá első hónapba még védekeztünk de februárba már nem elvileg feb.8.-án volt a peteérésem febr.22-én (28.napon)csináltam egy tesztet ami HALVÁNYAN lett pozitív de ha hosszabb lett a ciklusom még csak holnap kell,hogy megjöjjön!:( Lehet,hogy sikerült a baba?:)

2013. febr. 24. 18:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen változhat a ciklus hossza. A tabletta szedése alatt szinte mindenkinek 28 napos a ciklusa, és pontos is, hiszen "szabályozva" van. Ha halványan is, de pozitív lett, akkor nagyon úgy néz ki, hogy összejött a baba.
2013. febr. 24. 18:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát ha volt már egy halvány teszted akkor igen persze elképzelhető. Holnap csinálj egy újat és akkor már biztosan jobban fog látszódni ha terhes vagy.
2013. febr. 24. 18:25
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ha szerdáig nem jön meg tesztelek még egyett!

2013. febr. 24. 18:29
 4/10 frászkarikaborsó ***** válasza:
a halvány pozitív is pozitív, ez egészen biztos hogy baba.
2013. febr. 24. 18:31
 5/10 A kérdező kommentje:
A beágyazódást mindenki érzi?Vagy annak lehetnek tünetei?Mert én semmit nem érzek/éreztem.
2013. febr. 24. 18:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Én az első terhességemnél már a 3-4 héten éreztem elég sok dolgot. De barátnőm 8 hetesen teljesen meglepve tapasztalta, hogy pozitív a terhességi teszt mert semmit nem érzet.
2013. febr. 24. 18:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Konkrétan én sem érzek semmi különöset,kicsit feszül alul a hasam meg néha fájnak a melleim de az se mindig.
2013. febr. 24. 19:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Ma reggel (szerda) csináltam egy tesztet és POZITÍV!!!Nagyon boldog vagyok!!!
2013. febr. 27. 09:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Tehát ha jól értem akkor decemberben hagytad abba a fogamzásgátlót, már december elejétől nem szeded? És januárban még végig védekeztetek és februártól indult a projekt? Csak azért kérdezem, mert én is fogamzásgátlót szedek, és ha majd úgy döntünk nem szedem tovább, tudni szeretném hogy mennyi időt várjak majd vele én is :)

Valamint gratulálok a pozitív teszthez!!! Jó babavárást! :)

2013. márc. 1. 11:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen így ahogy mondod!!!
2013. márc. 2. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!