Egy hete késik a menstruációm, nemrég csináltam egy Predictor Early tesztet, a második csík nagyon halvány szerintetek lehetek terhes?
Tegnap voltam dokinál és ott van a kicsi szamóca:):):)
Még csak a petezsák látszik, meg benne a szikhólyag.
12. hétig le vagyunk tiltva az együttlétről meg kell egy kis progeszteront szednem az előző spontán vetélés miatt, de nem bánok semmit, csak maradjon egészségesen!!!
Köszönöm, hogy szurkoltál, nagyon kedves Tőled!
Egyébként az legyen a legnagyobb problémád,az egész terhességed alatt hogy nem lehettek együtt :) ki fogjátok bírni :)
nekem azóta sem jött meg de most már nem tesztelgetek minden más nap,elegem van,csak nagyon érzékeny vagyok a szagokra,és rengeteget eszek,ma is pl: kolbászos vajas kenyeret gabona pehellyel és eddig nem is ettem meg soha a kolbászt furcsa egy kicsit,annyian mérik a hőt de nem tudom hogy működik ha terhes volnék mennyinek kellene lennie? azt egyből meg lehet tudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!