Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy hete késik a menstruációm,...

Egy hete késik a menstruációm, nemrég csináltam egy Predictor Early tesztet, a második csík nagyon halvány szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 11:32
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:

Drukkolok neked,azt mondta nem lát semmit,és 19.-én volt egy kis barnázásom, arra mondta hogy akkor az volt a normális menstruációm

és köszönöm a nagy ölelést :) és tényleg nagyon drukkolok nektek!

2013. márc. 8. 05:54
 42/63 anonim ***** válasza:
Köszi szépen, rajta vagyunk a témán:)! Csak azon gondolkodom, hogy ez a Perdictor early egy szar, már bocs a kifejezésért. Csak úgy látom nem Te vagy az első, akit becsapott. Komolyan hirdetni kéne, hogy senki ne vegyen ilyet!!!
2013. márc. 8. 08:12
 43/63 A kérdező kommentje:

soha többet nem veszek ilyet,tegnap mikor közölte velem a doki,hogy biztos hogy nem vagyok terhes,a szívem szakadt meg még akkor is annyira reménykedtem benne,hogy van még esély,csak az az érdekes,hogy az x-epil is halvány volt de azt meg ezek szerint betudhatom száradási csíknak vagy valaminek

neked pedig nagyon drukkolok,majd írj,ha sikerült!!!

2013. márc. 8. 10:02
 44/63 anonim ***** válasza:

Én holnap reggel tesztelek, ha addig nem jön meg. Gabriel van itthon, inkább másik városban vettem, mert itthon csak az a fos Predictor van!

Elhiszem, hogy elkenődtél! A helyedben én is így lettem volna, vagy bárki, aki gyermekre vágyik!

Hátha a következő hónap sikeres lesz! Mért ilyen bonyolult ez? Annak meg, aki nem szeretné ennyire sokszor olyan egyszerű, mint egy pohár tej. Itt aggódunk hónapról hónapra, figyeljük, mi történik a testünkkel, van aki hőmérőzik, a nyákját vizsgálgatja mindent megtesz érte és mégsem jön össze. Csinálhatta volna a Teremtő kicsit egyszerűbbre is.....

2013. márc. 8. 11:15
 45/63 A kérdező kommentje:

Teszteltél már? Nagyon drukkolok,írd meg mi lett az eredmény!!!!

Nagyon jó volna,ha mindenkinek sikerülne aki babát szeretne!!! Sok fiatal meg megy abortuszra,akik nem is akartak még babát,ez nem igazság!!!

2013. márc. 9. 09:20
 46/63 anonim ***** válasza:
Kösz a drukkot! Teszteltem, de nem tudom, hogy ez most csak szemkáprázás, vagy tényleg van ott egy halvány csík. Szerdán tesztelek megint, ha addig nem jön meg.:)
2013. márc. 9. 09:51
 47/63 A kérdező kommentje:
képet tudsz felrakni?
2013. márc. 9. 10:29
 48/63 anonim ***** válasza:

Sajna nem tudom feltölteni, pedig jó lenne megmutatni. Csak nincs fényképezőnk, a telóm meg vm eszméletlen gagyi képet csinál.:(((

De a férjem is nézte és azt mondta ő egyértelműen lát vm.-t. Már nem merek hinni benne, pont azért, ami veled is történt. Szerdán újra teszt, ha akkor már egyértelmű, akkor megyek dokihoz UH-ra. Természetesen, ha addig nem jön meg:(

2013. márc. 9. 11:44
 49/63 A kérdező kommentje:

nagyon-nagyon drukkolok neked!!

most én küldőm a nagy ölelést!!! majd írj feltétlenül!!!

2013. márc. 10. 19:41
 50/63 anonim ***** válasza:

Megírom mi lesz mindenképp, de a mellfeszülésen kívül annyira nincs semmi tünet...

Most egy kicsit lelkifurdalásom van, mert úgy döntöttem nem fogok egyfolytában erre gondolni és ittam egy kis bort:(.

Tudom, hogy ennyivel nem ártok, no de mégis....

A nagy ölelést feltétlenül köszönöm, mert egyre kedvetlenebb vagyok a témával kapcsolatban és ilyenkor jön igazán jól, még ismeretlenül is. :)

2013. márc. 10. 22:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!