Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy hete késik a menstruációm,...

Egy hete késik a menstruációm, nemrég csináltam egy Predictor Early tesztet, a második csík nagyon halvány szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 11:32
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 A kérdező kommentje:
Neked nagyon drukkolok tényleg,neked remélem sikerül,ma voltam a házi orvosomnál,hát a nőgyógyász nem igazán világosított fel mi is van...foltokat látott a petefészkemen,amit persze nekem nem mondott el...milyen világban élünk?! HA nem fizetsz a dokinak nem is mond el semmit..hihetetlen
2013. márc. 11. 16:27
 52/63 anonim ***** válasza:

Mit írt a leletedre? Bitzi nem azt, hogy foltok...:)

Cysta esetleg, vagy vm?

2013. márc. 12. 00:07
 53/63 A kérdező kommentje:
A nőgyógyászom semmit nem mondott,csak azt hogy kész vagyunk mehetek...ennyi a háziorvos,mondta vett vizeletet aminek az eredménye elég rossz azt mondta,de papírt ő sem adott csütörtökön megyek vissza
2013. márc. 12. 18:35
 54/63 A kérdező kommentje:
na meg csináltad ma a tesztet?
2013. márc. 13. 17:27
 55/63 anonim ***** válasza:

Nem, mert reggel nem úgy jött ki a lépés:(. Mindenesetre megvettem egyszerre 2-t is (Clearblue meg valami Walentin életemben nem hallottam róla, de 10-es:)). holnap reggel lesz a napja, a fejleményeket természetesen megírom!

Egy kicsit el vagyok szontyizva... félek.

2013. márc. 13. 20:35
 56/63 anonim ***** válasza:

Megcsináltam a tesztet és...

Úgynéz ki poz.!

Nagyon boldog vagyok!!!! Persze nem merem beleélni magam, mert a múltkor is rágfaragtam, de hátha most megmaradna:)

2013. márc. 14. 09:32
 57/63 A kérdező kommentje:
jaj annyira izgultam érted,mint mikor én csináltam,nagyon remélem hogy tényleg pozi,mind a kettőt megcsináltad?
2013. márc. 14. 18:07
 58/63 A kérdező kommentje:
nálunk sajnos változtak a dolgok,és most hagyjuk a baba projectet egy időre
2013. márc. 14. 18:10
 59/63 anonim ***** válasza:

De nem amiatt, amit a nődoki leírt a petefészkeidről, ugye?sajnálom.

Ha nekem most vm közbejön és nem sikerál, valószínű mi sem próbálkozunk egy ideig. Munkahelyváltás stb. miatt De remélem minden rendben lesz. Minden jót Neked és köszi a sok szurkolást! Bármi olyan történik, írj nyugodtan!

2013. márc. 14. 20:46
 60/63 A kérdező kommentje:

Továbbra is szurkolok Neked!

Nem az orvos miatt,házfelújítás ilyesmi...én is besegítek,nehogy megemeljem magam vagy ilyesmi. De te írd meg mi lett az eredmény!!

2013. márc. 16. 16:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!