Egy hete késik a menstruációm, nemrég csináltam egy Predictor Early tesztet, a második csík nagyon halvány szerintetek lehetek terhes?
Mit írt a leletedre? Bitzi nem azt, hogy foltok...:)
Cysta esetleg, vagy vm?
Nem, mert reggel nem úgy jött ki a lépés:(. Mindenesetre megvettem egyszerre 2-t is (Clearblue meg valami Walentin életemben nem hallottam róla, de 10-es:)). holnap reggel lesz a napja, a fejleményeket természetesen megírom!
Egy kicsit el vagyok szontyizva... félek.
Megcsináltam a tesztet és...
Úgynéz ki poz.!
Nagyon boldog vagyok!!!! Persze nem merem beleélni magam, mert a múltkor is rágfaragtam, de hátha most megmaradna:)
De nem amiatt, amit a nődoki leírt a petefészkeidről, ugye?sajnálom.
Ha nekem most vm közbejön és nem sikerál, valószínű mi sem próbálkozunk egy ideig. Munkahelyváltás stb. miatt De remélem minden rendben lesz. Minden jót Neked és köszi a sok szurkolást! Bármi olyan történik, írj nyugodtan!
Továbbra is szurkolok Neked!
Nem az orvos miatt,házfelújítás ilyesmi...én is besegítek,nehogy megemeljem magam vagy ilyesmi. De te írd meg mi lett az eredmény!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!