Mi a véleményetek? Kinek milyen tapasztalata, tünete volt terhesség alatt?
Holnap 10-én kell megjönnie. Hányingerem van reggel és este. A mellemen az erek kiduzzadtak és néha égő érzést érzek a mellbimbóm körül. Viszont menstruációs görcseim is vannak már 3 napja.
Tegnapelőtt teszteltem a Lilyvel és nagyn halvány pozitív csík lett. Szerintetek?
A halvány pozitív is pozitív. :-)
Nekem az ötödik hét után jöttek a tünetek: kék erek a mellemen, cicifeszülés, hányinger, émelygés, bizonyos ételektől undorodás, húzó hasfájás a hasam aljában (ez a bizonyos mindjárt megjön-érzés).
8h km
Nincs görbém. De a peteérést mindig megérzem és pont előtte 1 nappal voltunk együtt.
Hát nem tudom. Holnap reggel csinálok még egy tesztet.
De menstruációs görcseim azok vannak. Illetve olyan nyomást érzek a hasamban.
Szia! Nekem is az előttem íróhoz hasonló tüneteim voltak! Voltak olyan ételek amiket a terhesség előtt nagyon szerettem, és most megutáltam, illetve fordítva, volt olyan is amit meg sem ettem volna előtte, most meg ezt eszem! A kávét imádtam terhesség előtt, most meg amég nem mozdult meg a baba addig a vendégeinknek sem tudtam volna főzni! :)
Lehet azért ilyen halvány még, mert nagyon kis terhes vagy! Szerintem vegyél még egy tesztet amit majd egy hét múlva próbálj ki, ha az is kimutatja, akkor irány a doki!
Szia!Én nem igazán éreztem semmit.Sőt én azt hittem nem is sikerült a babó.Kíváncsiságbol vettem egy tesztet először egy csík lett,na mondom nega.Bent hagytam a fürdőbe8gondoltam csak várok még egy kicsit vele) a párom egyszer kiabált a fürdőből,hogy terhesek vagyunk! :)
Másnap csináltam még egyett és az már erősebb volt.Ugyhogy nem mindig érzel dolgokat.De ez tényleg így van a halvány is pozitívat jelent még csinálj egy tesztet és meglátod erősebb lesz.Jo babavárásst.
8 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!