Beágyazódásnak vanak tűnetei?
Figyelt kérdés
tegnap mensi szerű görcseim voltak és feszűlt a hasam a derekam ,fejfájásom volt álmos fáradtság,van ilyen vagy volt más is igy és baba volt?2013. febr. 21. 08:02
2/7 anonim válasza:
Nálam sem volt.Mikorra nem várod amenzeszed?
3/7 A kérdező kommentje:
március 10 körűlre nem várom,de gondolom mikor foganhatot ezér tetem fel a kérdést.
2013. febr. 21. 08:52
4/7 anonim válasza:
Peteérést (kb. 14. nap) követően pont egy héttel kell, hogy érezd a beágyazódást. Nekem ekkor szúrkált a hasam.
5/7 A kérdező kommentje:
nagyon szeretnénk babát és menses közben és utána is egyűtt voltunk és azér gondoltam hogy beágyazódás mert pont egy hétre rá tegnap voltak ezek a tűnetek.
2013. febr. 21. 09:39
6/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, ha csak március 10 körül kellene megjönnie, akkor még feltehetően peteérésed sem volt, hanem kb. most hétvégén lesz esedékes. Nem lehet, hogy inkább a peteérés tüneteit érzed? Persze lehet, hogy korábban volt peteérésed, akár egyből a menzesz után,de ennek kicsi az esélye. Inkább most gyúrjatok rá az együttlétekre.
7/7 anonim válasza:
Egyetértek az előző válaszolóval, mert ha menszi alatt és közvetlenül utána voltatok együtt és rá egy hét érezted a tüneteket, akkor ez még csak peteérés, illetve azt megelőző időszak.
Olvass utána a ciklus szakaszainak és hogy mikor mi történik, mert ha pont nem akkor vagytok együtt, amikor kellene, akkor kevesebb esély van a babára, de drukkolok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!