Ez a teszt ugye szerintetek is negatív? Ti sem láttok két csíkot?
Utolso, na az ilyenektol vagyok rosszul! Sajnos ez csont negativ!!!!!lehet meg belole pozitiv , de egyelore az. Torold meg a szemecsked, es ne meseld be masnak a butasagot:) :( biztatod, mintha lenne ott valami...pedig mindenki latja, hogy ninscen..:(
Kerdezo nagyon nagyon nagyon drukkolok, hogy a kovetkezo teszteden legyen mit nezni:)
8+5hkm
Nem en kepzelem a neagtiv tesztre a pozitivat, hanem Te! Azt kell irni amit latsz, a kerdezo is jobban jar, mintha valami olyat irnal ami nincs s nem letezik. Kevesebbet lofralj a neten, mert olyanok mint Te es a hozzad hasonloak miatt tiltanak a nogyogyaszok az internetes otletektol. Nem megbantani szeretnelek, es biztos kedves is vagy, hogy megnezed a tezstet es velemenyezed, csak ezzel ha neki negativ lesz (amit remelek nem ugy lesz) butasagot irtal. Ennyi. Felraknek egy csont negativ tesztet, amire a parom pislantott ra, tuti valaki odakepzelne a 2. Csikot. :) nem sertesnek szantam, es nem is ment agyamra a terhesseg mert sosem gorcsoltem ra erre a temara, sot mi tobb elso nem vedekezos honapban sikerult is...idom sem volt gyk.zni. :)))
Sok egeszseget neked.
Kerdezo, Te meg irj mimlett veled:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!