Ez a teszt abszolút negatív vagy esetleg van rajta ott egy halvány második csík (kép)? Nem nagyon értek hozza de olyan nekem, mintha lenne még egy nagyon halvány (vagy csak szellemeket látok:D).
Orvosilag már kb. 4 hetes terhes vagy mikor egyáltalán a baba még csak beágyazódott. De igazából a baba csak 2 hete létezik (első héten találkozik a hímivar sejttel, második héten beágyazódik)
Tehát a ciklusod: vérzésed első napjától számolva 1-6 nap a vérzés, 7-13 "semmi" , 14-16 nap kilökődik a pete (ami csak 12-18 órán át tud megtermékenyülni), 16-21 nap vándorol, 22 nap elkezd beágyazódni, kb. 28 napra beágyazódik.
Köszönöm a válaszokat, utolsó előtti neked kiváltképpen, most tényleg erre a "helyrepofozásra" volt szükségem!
Amúgy akkor szerintetek mi ez a haspuffadás, petefészek és még szurkálás, néha-néha mindjárt megjön érzés az utolsó havim óta? Azóta nem megy vissza a hasam alja eredeti méretére, nagyon fel vagyok puffadva és ezelőtt 5 perce is nagyon éreztem a szokásos mensis fájdalmat, pedig még lenne két hét addig kb. :S Lehet valami gond belül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!