Ez a teszt abszolút negatív vagy esetleg van rajta ott egy halvány második csík (kép)? Nem nagyon értek hozza de olyan nekem, mintha lenne még egy nagyon halvány (vagy csak szellemeket látok:D).
2013. febr. 19. 11:20
11/44 anonim válasza:
A második képen én egyértelműen látom a második csíkot. Ez bizony pozitív. Attól, hogy a tesztelés után volt egy kis vérzésed, még megmaradhatott a baba (sokaknál előfordul egy-két hónapig vérezgetés)!
12/44 anonim válasza:
A vetélés erősebb vérzéssel jár, és kicsit tovább tart mint szokott) Szerintem késői peteérésed volt, és a hormonok miatt véreztél egy picit , vagy éppen akkor ágyazódott be és azért véreztél. Ha ez a teszt mai és pár napja volt a "vérzésed" akkor még van baba. De csinálj tesztet 2 nap múlva és ha akkor is ennyire halvány akkor ne reménykedj nagyon, ha sötétedik akkor viszont érdemes lenne dokihoz menni, nehogy baj legyen.
13/44 A kérdező kommentje:
Azóta eltelt több mint két hét és SEMMIT nem érzek csak fel vagyok puffadva (ami kajától is lehet) és fáj a petefészkem. NEM LEHET CISZTA MIATT? Mit csináljak?? De megjött a havim is, késéssel és kevés normális vérrel, de megjött. Mi lehet ez??? :(
2013. febr. 19. 11:35
14/44 anonim válasza:
csinálj egy tesztet, de tényleg, ne itt várd a választ!! ez egy hetekkel ezelőtti teszt ezek szerint, kellene egy frissebb.
15/44 A kérdező kommentje:
most elmegyek tesztet venni, ha terhes lennék a baba több mint egy hónapos lenne mert január 16.-án voltunk együtt a fiúval. ezt már kimutatná, igaz????????
2013. febr. 19. 11:37
16/44 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen csinálj még egy tesztet és jelentkezz be az orvoshoz. Elmondod, hogy mi történt és ott majd kiderül minden.
17/44 A kérdező kommentje:
szúr oldalt még most is, néha tompán fáj. megyek és veszem a tesztet és meg is csinálom. huhh nagyon szarul vagyok:(
2013. febr. 19. 11:39
18/44 anonim válasza:
Csinálj ma is egy tesztet, bármilyen időben mert ha terhes vagy azt már kimutatja. Az eredménytől függetlenül érdemes lenne elmenni egy dokihoz, mert lehet elment már korábban a baba és esetleg nem tisztultál ki rendesen. Ha viszont pozitív a teszt akkor is keres fele gy orvost mert akkor is meg kell nézni mi okozta a vérzést. Simán lehet, hogy semmi baj, de az is lehet, hogy szükséged lesz orvosi segítségre.
20/44 anonim válasza:
Vegyél tesztet, nem biztos, hogy elment. De a linkelt akár lehet egy téves, rossz teszt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!