Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit tennétek az én helyzete...

Ti mit tennétek az én helyzetemben? Megtartsam vagy sem?

Figyelt kérdés

Most tudtam meg,hogy gyereket várok. A párommal közel 4 éve vagyunk együtt, szeretjük egymást nagyon jó és harmonikus a kapcsolatunk. Már többször beszéltünk a közös jövőnkről.

De most, hogy igazából kiderült,hogy babát várok, nem tudom mi tévő legyek. Suliba járok, van még másfél évem. Azt még el kell mondanom, hogy teljes mértékben elítéltem eddig azokat, akik képesek voltak az abortusz mellett dönteni és képesek voltak megöletni a saját gyereküket, de így hogy most én is ebbe a helyzetbe kerültem, máshogy gondolkodok, természetesen most is elítélem az abortuszt.

Viszont arra is gondoltam,hogy mi lesz majd egy gyerekkel, 21 éves vagyok, a párom is 21, mondjuk ő dolgozik már. De akkor is, nem tudom képes lennék-e felnevelni egy gyereket, még akkor is ha a családom és a párom is támogatna mindenben.

Szerintetek mit tegyek? Én most sajnos teljesen össze vagyok zavarodva, nem tudom mi lenne a jó döntés.

2013. febr. 18. 14:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Erre már inkább orvosnak kellene választ adnia!
2013. febr. 18. 15:40
 12/19 anonim ***** válasza:
Én ebben az esetben megkérdezném a dokit mit javasol.Megkérdezhetem h együtt életek már a pároddal?
2013. febr. 18. 16:27
 13/19 anonim ***** válasza:
Én is gyógyszer mellett estem teherbe, és nem okozott gondot.De mond el az orvosnak a genetikán megmondják konkrétan.Nálunk más gyógyszer sem okozott gondot és most 4 hós a kislányom.Én megtartanám.A pároddal persze mindenképp bszéld meg.Hisz az ő döntése is. De végül is te szülöd meg így én azt mondom tartsd meg.Suli befejezhető, és annál nincs szebb mikor megszületik egy gyermek és a tied.Egy igazi lelki erőt ad. Hidd el ha ott lesz melletted a gyermeked, akkor elég erősnek fogod magad érezni. Hajrá.:)
2013. febr. 18. 16:33
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem okoz gondot a babánál, emiatt véletlenül sem kell elvetetni!

Amúgy meg a ti döntésetek, nem idegenekre kell bízni.

De ha eddig úgy gondolkodtál, ahogy írtad, akkor jó eséllyel eléggé meg fog viselni egy abortusz. Szerintem nagyon nehézséget okozna feldolgozni, mint eltartani a gyereket.

2013. febr. 18. 16:39
 15/19 anonim ***** válasza:
Gondot nem okoz, de most, hogy már tudod, hogy terhes vagy hagyd abba a szedését!! A döntést pedig a pároddal együtt hozd meg, se rábeszélni se lebeszélni nem akarlak mert a TI döntésetek.
2013. febr. 18. 16:42
 16/19 anonim ***** válasza:

Ezt a pároddal kell megbeszélned. Mi ebben sajnos nem tudunk reálisan segíteni.

Mert nem tudjuk lesz e segítséged, a párod mennyit keres, milyen a viszonyod vele ő hogy áll ehhez a kérdéshez.

Remélem azért megírod, hogy mit beszéltetek meg.

Én abban az esetben vetetném csak el, ha nem érezném a párom segítségét és támogatását. Mindbe más esetben én úgy gondolom van megoldás. De lehet, hogy most nem látok teljesen reálisan, hiszen kismama is vagyok, meg dolgozok is még így nekünk más a jövedelmünk.

2013. febr. 18. 18:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Megbeszéltétek?
2013. febr. 19. 09:40
 18/19 A kérdező kommentje:

Igen mindent megbeszéltünk. A baba mellett döntöttünk.

Köszönöm a válaszokat, remélem minden rendben lesz :)

2013. febr. 19. 17:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Örülök hogy igy láttátok helyesnek a döntést!sok sikert!!
2013. febr. 19. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!