Mitől nem jön meg, segitene valaki?
Ma egész nap émelyegtem, és ez rám nagyon nem jellemző. Ha éhes vagyok, hányingerem van, ha ettem vagy ittam, utána is. Amíg eszek, addig épp nincs. Hányni nem hányok.
Kicsit aggódom, mert ha nem baba, akkor vajon mi lehet? Remélem nem valami komolyabb. Utána olvasgattam, a méhen kívüli terhességet van hogy nem mutatja ki a teszt. Egy nő blogjában olvastam a történetét. A tesztek negatívak lettek, vérvétel mutatta ki, hogy minimális hcg van a szervezetében. Többször vettek vért, de nagyon kicsit nőtt a hormonszint. Ultrahangon volt baba...csak nem ott, ahol kellett volna.
Én már azt kívánom, hogy inkább ne legyen baba és jöjjön meg mielőbb, minthogy méhen kívül legyen. Fáj, ha nem jött össze, de jobban fájna elveszíteni, ha lenne :(
Szia!
Nekem is megjött éjjel. Nagyon szomorú vagyok :(
A tervezettbaba.hu-n én vezettem hőgörbét, de sajnos nem tudom csinálni rendesen, mert több műszakban dolgozom, így nem mindig ugyanakkor kelek fel. Így pedig nem használhatóak az adatok. Maga a program is saccol egy időpontot, nekem eddig be is vált, de eddig rendszeresek voltak a ciklusaim. Most ezzel a nagyon hosszúval nem hiszem hogy tudna normálisat saccolni. Az ovu tesztet nem tudom, elég sokba kerül és kb 5db van benne. Ha folyamatosan tesztelnék, elég sok kéne és még úgy sem biztos, hogy összejön a baba. Annyian vannak itt, akik használják, mégis régóta próbálkoznak. Mi még csak két hónapja próbálkozunk, lehet most nem is foglalkozom ezzel legalább 1-2 hónapig. Hátha visszaáll a ciklusom, meg kicsit megnyugszik a lelkem, mert most eléggé el vagyok keseredve, annyira bíztam benne.
Remélem neked mielőbb sikerül.
Persze, mindenképp írok. És remélem mindkettőnknek jó hírei lesznek :)
Addig meg még "turbózom" a szervezetem: sok gyümölcs, sok zöldség, kevesebb cukros és mesterséges kaja. Biztos oka volt, hogy még nem jött a baba :) Teszek róla, ha jön, a legjobb helyre jöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!