Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől nem jön meg, segitene...

Mitől nem jön meg, segitene valaki?

Figyelt kérdés
A problémám az volna hogy 12.-én meg kellett volna hogy jöjjön de semmi. A jobb petefészkem néha elég intenziven szúr, mintha kést szúrnának belém. Terhességi tesztem negativ lett, menzeszem elmaradása után csináltam 3 nappal, ha terhes lennék akkor már ki kellett volna hogy mutassa meg éreznem is kellene. A melleim duzzadtak, fájnak, fehérfolyásom is van. Mi lehet ez? Én cisztára gondoltam, de nekem volt tavaly, és semmi jele nem volt, közbe terhes is lettem csak 6 hetesen vetéltem sajnos. Még felvetült bennem a méhen kivüli terhesség, de remélem nem az, meg szerintem a teszt azt is kimutatná ha jól tudom.Próbáltam forró vizbe ülni hátha meg hozná a menzim de nem vállt be. Aki volt már hasonló cipőben velem, vagy aki tudna valamit tanácsolni az légyszi irjon, nagyon fontos volna. Köszi előre is.

2013. febr. 17. 14:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ma egész nap émelyegtem, és ez rám nagyon nem jellemző. Ha éhes vagyok, hányingerem van, ha ettem vagy ittam, utána is. Amíg eszek, addig épp nincs. Hányni nem hányok.

Kicsit aggódom, mert ha nem baba, akkor vajon mi lehet? Remélem nem valami komolyabb. Utána olvasgattam, a méhen kívüli terhességet van hogy nem mutatja ki a teszt. Egy nő blogjában olvastam a történetét. A tesztek negatívak lettek, vérvétel mutatta ki, hogy minimális hcg van a szervezetében. Többször vettek vért, de nagyon kicsit nőtt a hormonszint. Ultrahangon volt baba...csak nem ott, ahol kellett volna.

Én már azt kívánom, hogy inkább ne legyen baba és jöjjön meg mielőbb, minthogy méhen kívül legyen. Fáj, ha nem jött össze, de jobban fájna elveszíteni, ha lenne :(

2013. febr. 18. 19:11
 12/17 A kérdező kommentje:
Menj minél előbb dokihoz, tudd meg minél előbb mi a bajod! Szoritok érted hogy ne legyen baj! Nálam az a helyzet hogy ma döglődöm, reggel tesztelni akartam, de a tisztasági betét véres volt, igy nem csináltam meg mert meg jött ma 38.-ik napra, megspóroltam a tesztet következő alkalomra de ez nem vigasztal! Nagyon görcsölök, szinte sirni tudnék úgy fáj a méhem! Most végkép nem tudom hogy számitsam ki a peteérésem, és azt sem hogy most akkor jövőhonapban haszáljak -e ovu tesztet vagy felesleges , még nem csináltam soha most lenne majd az első, ki szeretném próbálni, hátha jutnék valamire vele.Van egy oldal ahol naptárt lehet vezetni és számolja a peteérést is, az az oldal neve hogy: tervezettbaba.hu majd nézd meg. Ti mióta próbálkoztok?
2013. febr. 19. 16:17
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is megjött éjjel. Nagyon szomorú vagyok :(

A tervezettbaba.hu-n én vezettem hőgörbét, de sajnos nem tudom csinálni rendesen, mert több műszakban dolgozom, így nem mindig ugyanakkor kelek fel. Így pedig nem használhatóak az adatok. Maga a program is saccol egy időpontot, nekem eddig be is vált, de eddig rendszeresek voltak a ciklusaim. Most ezzel a nagyon hosszúval nem hiszem hogy tudna normálisat saccolni. Az ovu tesztet nem tudom, elég sokba kerül és kb 5db van benne. Ha folyamatosan tesztelnék, elég sok kéne és még úgy sem biztos, hogy összejön a baba. Annyian vannak itt, akik használják, mégis régóta próbálkoznak. Mi még csak két hónapja próbálkozunk, lehet most nem is foglalkozom ezzel legalább 1-2 hónapig. Hátha visszaáll a ciklusom, meg kicsit megnyugszik a lelkem, mert most eléggé el vagyok keseredve, annyira bíztam benne.

Remélem neked mielőbb sikerül.

2013. febr. 20. 06:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Viszont ami jó, biztos nem méhen kívüli terhesség :)
2013. febr. 20. 06:47
 15/17 A kérdező kommentje:
Szia! A tervezettbaba.hu-n nem muszály irni a görbét csak előny, én sem irom, csak a többi adatot, és mindig jól saccól!Egyébként én a vaterán rendeltem az ovuteszteket, mellé terhességi tesztet is és nem drága, 8db ovu+2db terhességi teszt az egyik 10-es a másik 25-ös érzékenységű és csak 1100forint, ott nézd meg! Ne legyél elkeseredve, tudom most azt gondolod könnyű mondani, de mi már egy éve próbálkozunk és amikor elkezdtük 2 hónapra rá teherbe is estem csak nem maradt meg, szóval egy év alatt egy vetélés. Szerinted hogy érezhetem magam? De nem adom fel! Bár most én úgy vagyok vele hogy egész hónapban nem érdekel, peteéréskor együtt vagyunk de hónap végére olyan izgatott leszek mindig. De a jó oldala hogy szerencsére meg jött neked is és nincsen baj! Jővőhónapban akkor egy időben kéne mindkettönknek körülbelűl megjönnie, és peteérés is kb egy időpontban lesz :) Ha van kedved irhatnál hogy igy hogy neked is ennyit késett neked milyen lesz ez a ciklusod, majd én is irok neked!
2013. febr. 20. 15:27
 16/17 anonim ***** válasza:

Persze, mindenképp írok. És remélem mindkettőnknek jó hírei lesznek :)

Addig meg még "turbózom" a szervezetem: sok gyümölcs, sok zöldség, kevesebb cukros és mesterséges kaja. Biztos oka volt, hogy még nem jött a baba :) Teszek róla, ha jön, a legjobb helyre jöjjön.

2013. febr. 20. 15:45
 17/17 A kérdező kommentje:
Akkor okés :) Én most azon gondolkozom hogy neki állok inni a cickafark teát, hátha használna valamit, de nem tudom mert félek hogy felboritja a ciklusom, egyszer ittam de akkor a hónap közepén barnáztam. Te próbáltad már, vagy mi a véleményed róla? Próbálj ne stresszelni, és egyél sok vitamint, az tényleg jó! :) Tán csak össze jön mind kettőnknek! :)
2013. febr. 21. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!