Mitől nem jön meg, segitene valaki?
Figyelt kérdés
A problémám az volna hogy 12.-én meg kellett volna hogy jöjjön de semmi. A jobb petefészkem néha elég intenziven szúr, mintha kést szúrnának belém. Terhességi tesztem negativ lett, menzeszem elmaradása után csináltam 3 nappal, ha terhes lennék akkor már ki kellett volna hogy mutassa meg éreznem is kellene. A melleim duzzadtak, fájnak, fehérfolyásom is van. Mi lehet ez? Én cisztára gondoltam, de nekem volt tavaly, és semmi jele nem volt, közbe terhes is lettem csak 6 hetesen vetéltem sajnos. Még felvetült bennem a méhen kivüli terhesség, de remélem nem az, meg szerintem a teszt azt is kimutatná ha jól tudom.Próbáltam forró vizbe ülni hátha meg hozná a menzim de nem vállt be. Aki volt már hasonló cipőben velem, vagy aki tudna valamit tanácsolni az légyszi irjon, nagyon fontos volna. Köszi előre is.2013. febr. 17. 14:51
1/17 anonim válasza:
A negatív teszt után nem csináltál több tesztet? Egy negatív teszt még egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem vagy terhes. Én biztos csinálnék meg másikat is! És dokihoz is kellene menni, hogy megnézze ultrahangon, hogy rendben van-e minden.
2/17 anonim válasza:
Nem tudom mit értesz az alatt hogy már érezned kellene nekem ezek a tüneteim amiket leírtál 12 én kellett volna megjöjjön és csak ma reggel teszteltem egy eszméletlen haloványkát, de tudom hogy ez erősödni fog (harmadik baba és nekem az első 2-t se mutatta ki a teszt korán).
3/17 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy a méhen kívüli terhességet is kimutatja a teszt. Hisz akkor is megtörténik a beágyazódás csak rossz helyre. Szerintem csinálj a napokba még egy tesztet hátha késői peteérésed volt. Ha az is negatív még akkor is ha az ablakhoz teszed akkor biztos nem vagy terhes. Várnék még egy hetet és utána viszont dokihoz mennék. Nekem amikor késet és biztosan nem terhesség miatt akkor a trambulinon ugrálás vált be, más nap meg is jött. Bár gondolom erre így télen nem sok esélyed van. De ugrálni azért ugrálhatsz otthon is. Hallottam még ilyen praktikának, hogy felüléseket érdemes csinálni, vagy állva a medencét apró de erős lökésekkel előre felé mozgatni. (mint ha állva szexelnél és te lennél a fiú--> bocs máshogy nem tudom leírni)Mi után elvetéltél voltál orvosnál? Kitisztultál rendesen? Nem kellett orvosi befejezés? Mert ha ezekre a kérdésekre nem a válasz akkor viszont érdemes lenne a héten dokit felkeresni, mert lehet még a vetélésből maradt ott valami és az a probléma. Amúgy a késés oka lehet a vetélés is, hogy kicsit össze zavarta a hormon rendszered. (nekem is volt vetélésem és akkor mondták, hogy 2-3 ciklus még lehet máskor jön meg vagy más milyen lesz) de szerencsére én szépen kitisztultam és nem volt ilyen probléma.
4/17 anonim válasza:
3-as vagyok: Még annyi, hogy a negatív tesztnek nem kell hinni feltétlenül, mert sok olyat ismerek aki negatívat tesztelt és még is terhes volt. A nem várt után 1-2 héttel viszont már viszonylag már valami kis halvány csík szokott lenni. Persze ez függ a teszttől, hogy pl. 10-es vagy 25-ös stb.
5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Azt értem az alatt hogy már éreznem kellene hogy, én tavaly áprilisban estem teherbe, és már menstruációm kimaradása után 2-3 nappal éreztem hogy terhes vagyok, a melleim leszakadtak úgy fájtak, szédűltem, sokat ettem, és rengeteget aludtam. sokat voltam vizsgálaton vetélés után, én nagyon hamar rendbe jöttem a doki is csak lesett, hogy ő még ilyet nem látott hogy ennyire hamar begyógyúljon valaki. Őszintén megmondva kicsit tartok orvoshoz menni, meg már elegem is lett tavaly, mert ahogy vetéltem annyiszor néztek hogy már teljesen beleuntam, főleg hogy a kaparást nem a saját dokim csinálta mert nem oda valósi doki mert a mi városunkba nincsen korház, elegem is lett nem kicsit. Amikor terhes lettem mensi kimaradása után csináltam 4 nappal tesztet és elég erősen kimutatta, ezért is gondolom, hogy egyrészt már akkor mutatnia kellene, és éreznem is kéne. bizonytalan vagyok! :(
2013. febr. 17. 15:21
6/17 A kérdező kommentje:
Ráadásúl én tavaly októberben és novemberben clostit szedtem nekem azóta rendesen megjött mindig, mert beállitotta a mensim, csak most maradt ki valamiért.
2013. febr. 17. 15:23
7/17 anonim válasza:
Én is így vagyok. Pont 12-én kellett volna nekem is megjönnie. 2 nappal utána negatív teszt, tegnap este negatív teszt, mensi sehol. Petefészkemnél nekem is szúrkál, olykor olyat érzek mint a mensis görcsök, de semmi. Én is már minden rosszra gondoltam. Remélem nincs baj. Se nálad, se nálam.
8/17 A kérdező kommentje:
Az komoly akkor jócskán egy cipőben járunk! Én lehet holnap csinálok még egy tesztet. Aztán nem tudom mi legyen. Te mit fogsz csinálni? Nekem már minden jár a fejemben! :/
2013. febr. 17. 19:47
9/17 anonim válasza:
Én már nem merek tesztet csinálni. Én már azon is gondolkodom, hogy nem valami gyulladás-e, vagy fene tudja. Pontos szokott lenni, de ennyit semmiképp nem szokott késni. Holnap már egy hete. Szerdán lesz szabadnapom, lehet doki lesz belőle.
10/17 A kérdező kommentje:
Hát akkor te is ki lehetsz akárcsak én! Holnap reggel csinálok egy tesztet még a biztosért de tuti szerintem hogy nem vagyok terhes, bár az lennék pedig! Nekem már kezd átmenni a bal petefészkemre is a szúrás! Mensis görcseim nincsenek mint neked. Nekem is pontos szokott lenni mostanában ezért is csodálkozom. Majd irj ha megtudsz valamit, én is irni fogok!
2013. febr. 18. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!