Segítene valaki a hőgörbével?
Figyelt kérdés
26-27 naposak a ciklusaim, most mérek először, és nem tudom eldönteni, hogy már megvolt e az ovuláció vagy nem.
Köszi előre is ha valaki segít :)
2013. febr. 10. 08:55
2/6 anonim válasza:
Szerintem meg, mert emelkedett annyit, amennyit zuhant előtte. :-) Remélem, valaki kijavít, ha hülyeséget mondtam, mert nem vagyok profi sajnos.
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted lehet hogy holnap lesz? Ez a hőmérőzés bonyorúlt nekem :) Egyébként azért érdekelne, mert nem tudom mikor kellene "akciózni" apával. :)
2013. febr. 10. 09:22
4/6 anonim válasza:
A görbe utólag mutatja az ovut, nem előre jelzi. Csak ha több hónapig méred, és rendszeres a ciklusod, akkor lehet következtetni az időpontra.
Még nem volt, vagy talán tegnap, de az majd csak később derül ki.
5/6 frászkarikaborsó válasza:
a hőmérőzés előre nem fogja megmondani neked hogy mikor kell akciózni, mert sok esetben csak utólag válik biztossá hogy megvolt az ovu vagy sem. A te görbédnél sem biztos szerintem még, de ha fenn marad akkor megvolt. Olyan is van hogy valakinek csak az ovu után 3-4 nappal megy fel a hője (nekem is ilyen görbéim voltak), az meg tervezésre végképp nem jó, csak önellenőrzésre hogy jókor voltatok-e együtt, lehet-e számítani egyáltalán valamire.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem, és köszönöm a válaszokat :) Hát akkor ma is akciózunk hátha még előtte vagyunk.:D
2013. febr. 10. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!