Ilyen hőgörbével eshetek teherbe?
1. nem tudom, hol lehet a cover line
2. ha jól gondolom, 18-án volt peteérésem?
3. furcsállom, hogy az első fázisban magasabbak voltak az értékek, mint a peteérés után, pedig utána a cover line felett kellene lenniük....
4. van így esélyem teherbe esni szerintetek?
2-as válaszoló ha kérdező kommentjét nem nézzük:de akkor se szabadna ekkora kilengéseknek lennie!!legalább is szerintem!
1-es válaszoló voltam!
Hónaljban mérem digitális hőmérővel és csak a sípolásig
(szájba nem veszem, máshova se óhajtom dugni....) és tudtommal az a lényeg, hogy mindig ugyanott legyen mérve, az egymáshoz viszonyított értékek a fontosak.
Ált. 6 és 7 óra között mérem, ez nem hiszem, hogy nagy eltérés lenne, pláne, hogy a lényeg az ébredésen van, nem tudom szabályozni, mikor ébredjek fel...órára kelni meg nem jó, mert úgy riadok fel és felmegy a pulzus és így a hő is.
Arra nagyon figyelek, hogy nem mozgok semmit előtte és közben sem, lehet ezért alacsony? Nappal egyébként 36,5 körüli, normális hőm van!
Olvastam, hogy néha érdemes nem a sípolásig, hanem 5 percig mérni, kipróbáljam így esetleg? (ha igen, most váltsak,vagy ebben a ciklusban már egyformán úgy mérjek, ahogy eddig?)
Hónaljban mérni a legnagyobb baklövés. Ezt nem én mondom, bármelyik orvos ezt válaszolná. Nem ad reális eredményt.
Bármely testnyílásban, lehetőleg analóg hőmérővel 5 percig (én digitálissal mérem), hozzávetőlegesen ugyanabban az időpontban kell mérni a hőt annak érdekében, hogy valós képet kapj a ciklusod alakulásáról.
ha nem is óhajtod, akkor is kellene.
Tehát vagy szájban vagy lent kell mérni a hődet, itt nem szabad válogatni, nagyon eltérő eredményeket fogsz kapni, ha nem ezeken a helyeken méred.
A hónalj az egy nagy badarság erre az esetre.
az időpont legyen mindig ugyanaz, nagyok az eltérések, egyszer 7-, máskor 5 óra. Azért 15-20 percnél nagyobb különbség ne legyen a mérési időpontok között.
nézd, ha picivel több akaraterőt és energiát fektetnél be,azért, hogy legyen egy kisbabád, akkor nem zavarna az sem, ha minden reggel ugyanabban az időben egy telefonhangocska keltene.
nem?
1 válaszoló vagyok!
így nem lehet értékelni a görbéd!bocsi!a hónaljba mért hő nem jó!szájba nyelv alatt mérd! és legfeljebb a mindennapi mérés közt nem lehet több mint 15 perc!elvileg nem jó a dikgitális hőmérő!de én is azzal mérem és 5 percig!elejébe én is sípólásig mértem de nem jó úgy!nem azért alacsony a hőd mert nem mozgol hanem mert nem jó helyen méred!most már nem váltóztass a mérés helyét mert még kuszább lesz!a napközben mért hő nem számít!
nézzük...
- jópár éve már csak digitális hőmérő kapható, az analógot kivonták a forgalomból, s mivel azt már évekkel ezelőtt eltörtem, sajna csak a digitális van...
- ha a hónaljban ennyire nem megbízható, akkor miért alkalmas mégis lázmérésre?? Világ életemben ott mértem, és szerintem nemcsak én...
- nem 5 és 7 óra, nézni kéne a perceket is, 5:50-6:50 az intervallum! (a legelsőt nem kell nézni, nem ébredéskor mértem), de oké, ha az egy óra eltérés sem okés, akkor törekszem 20 percen belül maradni
- az időket azért tartom nehezen, mert van egy 16 hónaposom, aki ilyen időkben kelt fel, örülök, ha hagy néha 7-ig aludni, nem óhajtok órára kelni, köszönöm!
- amúgy már el is ment a kedvem ettől az egésztől, csak azért álltam neki hőt mérni, mert annyit dicsérték mások, hogy segített...
a segítő válaszokat köszönöm!
Igazad, ez nem neked való!
Ha nem tudod úgy csinálni,ahogy kellene, akkor inkább ne csináld!
Hőmérőzés nélkül is összejöhet a gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!