Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen hőgörbével eshetek teherbe?

Ilyen hőgörbével eshetek teherbe?

Figyelt kérdés

1. nem tudom, hol lehet a cover line

2. ha jól gondolom, 18-án volt peteérésem?

3. furcsállom, hogy az első fázisban magasabbak voltak az értékek, mint a peteérés után, pedig utána a cover line felett kellene lenniük....

4. van így esélyem teherbe esni szerintetek?

[link]

2012. szept. 22. 11:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hónaljban méréssel nem lehet hőgörbét vezetni.

Vagy igen is bedugod vmelyik testnyílásodba, vagy feleslegesen méred, mert egy kalap szart nem ér.

2012. szept. 22. 23:16
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom hogy hol laksz, de én pont 2 hete vettem egy sima lázmérőt.Csak a higanyosokat vonták ki a forgalomból.Ja és 2 hete voltam endokrinológusnál és ő is azt javasolta hogy a számban mérjem.Én is nem rég kezdtem.Vettem most magamnak egy lázmérőt amit csak erre használok.Nagyon alacsony a hőd.Nincs véletlen pajzsmirigy gondod?

2012. szept. 24. 11:41
 13/17 A kérdező kommentje:

Szia Netti, köszönöm a normális választ! :)

Nekem a "normális" lázmérő a higanyos... tudtommal csak a higanyos és a digitális létezik...Te milyet vettél?

Pajzsmirigyem rendben van, de 2 napja már 36,3 ill. 36,2 volt a reggeli hőm, szóval az a nagyon alacsony érték vagy a pontatlan mérésnek köszönhető, vagy a Pé miatt esett le, ugyanis használok ovu-tesztet is, és az tegnap volt pozitív! A hőm is emelkedett, így lehet, hogy nem a valós értékeket mérem, de nem is ez a lényeg, hanem a csökkenés-emelkedés, és most emelkedett, az általam feltételezett cover line felett van, minden egybevág, sikerülnie kell :)

2012. szept. 24. 12:18
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia!

2. válaszoló vagyok!

Szájban nyelv alatt mért (felkelés előtt), vagy hüvelyben, nagyjából egy időben, különben semmit sem ér a hőmérőzés!

Nekem digitális van, tökéletes! Én a sípolás után is mérem 5 percig!

2012. szept. 24. 12:21
 15/17 anonim ***** válasza:
szerintem itt mindenki segíteni akar a válaszokkal! hónaljban nem ad pontos eredményt,a magházhoz közel a hüvely esik,ott a legpontosabb.
2013. febr. 11. 10:25
 16/17 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!!

megmutatod a görbédet?hogyan alakult!

én digitális hőmérővel mértem legalább 10 hónapig mindig ugyan abban az időbe felkelés előtt szájba nyelv alatt és csak sípolásig de tudom nem addig kellett volna de így is látszott az ovum!! ha 10-15 perc eltérés van az még nem gáz de olvastam már olyat is ,hogy fél óra eltérés se nagyon gáz!!1 válaszoló voltam! Netti!!

2013. febr. 12. 08:50
 17/17 A kérdező kommentje:

Szia Netti!

Azóta már változtattam én is, a hónaljban méréssel valóban szörnyen cikk-cakkos lett a görbém, ez volt az a szeptemberi:

[link]

Azután nyelv alatt mértem, de csak sípolásig + max pár másodperc... az én hőmérőm utána már nem mér, hanem még egyszer figyelmeztetőleg sípol, utána ki is kapcsol... lényeg, hogy így sokkal szebb görbéket kaptam, simán lehetett értelmezni, utána ilyen lett pl az októberi:

[link]

Akkor ovu teszteket is csináltam, aszerint is akkor volt a peteérés, szóval így nekem bevált a hőmérőzés. Ja és megsúgom, nem keltem órára, akkor mértem, amikor megébredtem, vagy a lányom felkeltett, ez kb egy órás időintervallumban történt, így sem láttam eltéréseket...

De azért persze próbáld hasonló időben mérni.

Baba sajnos azóta sincs, de nem ez az oka, most fogok menni hormonvizsgálatra, hátha kiderül az oka :(

2013. febr. 12. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!