A korom miatt elküldött az orvos, mi tévő legyek?
Keress egy másik orvost!
Nem az ő dolga eldönteni, hogy te mikor szeretnél gyereket. 21 éves vagy, felnőtt nő. Ha neked segítségre van szükséged, neki kötelessége lett volna segíteni, de nem ezt tette.
NBem tudom, hogy lehet-e tenniük egyáltalán ilyen korban valamit is.
Külföldön a 23 év alatti terheseket még fiataloknak veszik, nekik kötelezö olyan orvost felkeresni akivel beszélgetnek a terhességröl, és a lelki részéröl. Szerintem pl 23 év alatt itt tuti nem csinálnak semmit. Max kivizsgálnak de ha minden rendben akkor ennyi, majd ha idösebb akkor vissza mehet.
30 éves voltam mikor ugyanilyen problémával mentem nőgyógyászhoz.
Engem is elküldött, mivel csak 1 éve próbálkoztunk.
Azt mondta, hivatalosan 2 év aktív nemi élet után nyilvánítják meddőnek a párt, utána küldhet vizsgálatokra, addig nem támogatja a TB.
Pedig 30 évesen az ember már nem ér rá 2 évig várakozni...
Ez nem vicc,valójában van ilyen orvos,
Nekem ezt mondta mikor 22 éves voltam
-Hová siet ilyen gyorsan a gyerek csinálással,rá ér még,22 évesen ne csináljon gyereket!!!!
Hozzáteszem,akkor még nem akartam gyereket,hanem egy késett menzesz miatt kerestem fel.És beszólt a doki,soha többet nem mentem hozzá.Akinek meg értem mindenkinek elmondtam a hozzászólását.
Atyaúristen, de bunkó az a doki! Most vagy a "biológiailag" legoptimálisabb korban! Ne hagyd magad, keress másik dokit!!! Nem érsz rá 10 év múlva, ha most szeretnél!!!
Elképesztő milyen orvosok vannak!!!!
Sajnos el tudom képzelni, hogy tényleg ezt mondta :( Sógornőm 21 évesen esett teherbe először ( tervezett baba) és a vizsgálaton megkérdezték tőle, hogy nem akarja-e elvetetni...
Keress másik orvost!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!