Akik azért fordultak orvoshoz mert rendszertelen volt a menstruációjuk, azoknak mit mondott az orvos? Milyen vizsgálatokra küldtek?
35-50 nap között szokott megjönni és így elég nehéz összhozni a babàt. Igazábòl azt sem tudom, hogy van e peteérésem vagy hogy mikor van,mert nincs semmi folyásom meg más jel amiből kiindulharnánk.
Van már egy lányunk de rá is több mint 2 évet vártunk. De most elhatároztam hogy orvoshoz fordulok, mert nem normális hogy ilyen össze vissza jön meg.
Ugyanez volt a gondom, a nőgyógyász megnézett ultrahanggal, megállapította hogy PCOS vagyok, és hazaküldött azzal hogy nem tud mit csinálni, majd ha babát akarok akkor hormonkezelés (amikor kiderült a cikluszavar, még nem akartam babát). szerencsére több eszem volt annál és elmentem egy endokrinológushoz aki elküldött terheléses cukor vizsgálatra és néztek hormonokat is, megálappította hogy inzulinrezisztenciám van, kaptam gyógyszert és mozogni meg diétázni kellett (illetve kell azóta is). 1 év alatt rendbe jöttek a hormonjaim, utána kezdtünk próbálkozni, negyedszerre terhes lettem.
A lényeg hogy endokrinológushoz menj, ne nőgyógyászhoz, mert ez nem az ő szakterületük.
Köszönöm!
Szerencsés vagy utolsó! Gratulálok nektek!
Sajnos nekünk 2 év után és egy vetélés után született meg a lányunk!
Remélem most szerencsésebbek leszünk!
Mindenesetre megpróbálom a vitaminokat, hátha segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!