Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Káprázik a szemem, halvány de...

Káprázik a szemem, halvány de mintha vmi lenne ott? Áttenné nekem vki negatívba?

Figyelt kérdés
[link]
2013. febr. 15. 20:06
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
Hát én sem látok semmit. Feltétlen jelentkezz, kíváncsi vagyok!
2013. febr. 15. 23:01
 42/60 anonim ***** válasza:
Nekem 2x volt ilyen, az 1.nél megjött pár nappal késöbb, de nagyon erösen, valszeg terhesség volt, csak nem maradt velünk, a 2. ilyen pedig itt szuszog mellettem.:) De én nagyon akartam. Kívànom, hogy minden alakuljon úgy, ahogy szeretnéd!
2013. febr. 16. 00:08
 43/60 anonim ***** válasza:

A sima képen mintha látnék én is valami nagyon-nagyon halvány csíkot, de negatívban nem látszik semmi... (legalábbis számomra).

Tesztelj pár nap múlva mindenképp (ha addig nem jönne meg)

2013. febr. 16. 00:09
 44/60 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a ma reggeli tudom nem érdemes ilyen gyakran csinálni de 2 órát aludtam az éjjel kb. az idegességtől és nem bírtam ki. Ezen élőben már jobban látszik enyhe színe is van és nem tűnt el róla szóval ez szerintem csak erősödni fog :(

Köszönöm a válaszokat mindenkinek.

2013. febr. 16. 07:47
 45/60 anonim ***** válasza:
Hát igen ez is pozi. Most mi lesz? Nem lehetne örökbeadni?
2013. febr. 16. 07:50
 46/60 A kérdező kommentje:
Nem nem nekem az semmiképp se menne. Egyenlőre elmondom a férjemnek.
2013. febr. 16. 07:58
 47/60 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem tudom hogy lehet gumival teherbe esni, nekem még sose sikerült. Szerintem ahol van már 3 baba ott van egy 4. nek is hely :-). Úgy tudom Magyarországon 3 gyerek után már ingyen elkötnek....
2013. febr. 16. 08:18
 48/60 A kérdező kommentje:
Nem az árával/ingyenességével van/volt a gondom hanem a véglegességével illetve hogy ott is van hibaszázalék..
2013. febr. 16. 08:22
 49/60 anonim ***** válasza:
26%
Hát sztem jobb, mint elvenni tőle az életet nem?:(
2013. febr. 16. 08:35
 50/60 anonim ***** válasza:
84%

Hat ez egyenlore ugy nez ki tenyleg 2 csikos. Torodj bele, valaki fenn azt akarta, hogy minden vedekezes ellenere te sok gyereket nevelj. Fogd fel ugy mint egy ajandekot, mert jo szulo vagy, aztan lehet ez meg is terul majd egyszer. Nem tudom mit tennek a helyedben, tenyleg, oszinten most fogalmam sincs, mert nagyon nehez. Egyreszt ti megtettetek mindent, masreszt meg megis egy kicsi elet. De en nem vagyok itelkezos fajta, foleg nem ilyen esetben, de azert szerintem barhogy dontesz, mihamarabb kottesd el magad, mert ez a "szupertermekenyseg" egy ido utan inkabb csak fajdalmat fog okozni.

Majd ird meg hogy dontottetek a ferjeddel.

2013. febr. 16. 09:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!