Káprázik a szemem, halvány de mintha vmi lenne ott? Áttenné nekem vki negatívba?
2013. febr. 15. 20:06
11/60 A kérdező kommentje:
igen mert nekem nagyon pontos és ha szigorúan számoljuk akkor tegnap de legkésőbb is ma kellett volna megjöjjön ráhagytam egy napot meg nagyon fáj a mellem ami nem szokott.
2013. febr. 15. 20:26
13/60 A kérdező kommentje:
Igen óvszerrel védekezünk.
2013. febr. 15. 20:36
14/60 anonim válasza:
Ha nem örültök neki,akkor miért nem védekeztek?Nem rosszból kérdezem,félre ne érts,csak nem értem.Annyi módszer van már rá....:)
15/60 A kérdező kommentje:
Mondom, védekezünk. Gyógyszert nem szedhetek.
2013. febr. 15. 20:37
16/60 A kérdező kommentje:
Mindettől függetlenül azért áttenné vki negatívba a képet vagy segítene hogyan kell?
2013. febr. 15. 20:39
17/60 anonim válasza:
Spirál?Ha van már 3 gyermek,akkor szerintem ez lenne a legjobb megoldás....
18/60 A kérdező kommentje:
Nem kell, köszönöm már megtaláltam közben...
2013. febr. 15. 20:40
20/60 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a harmadik spirál mellett lett gold lily volt lejjebb csúszott az ellenőrzés ellenére is!......:( Gondolhatod hogy végigzongoráztunk mindent. Az elkötés lesz most már a következő de én ezek szerint még azzal is így járok majd. Mindegy, köszönöm a válaszokat.
2013. febr. 15. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!