Ránéznétek a terhességi tesztemre?
Figyelt kérdés
Annyira türelmetlen voltam, úgyhogy most az előbb csináltam egy X-epillel. :(
Vízeletem nagyon világos volt, ez okozhat téves eredményt?
Férjem szerint ez pozítiv. Én meg nem igazán látom a 2. csíkot. Csak ritkán, ha úgy nézek rá. Nem szeretnék reménykedni, ti láttok ott valamit?
Őszintén, ha nem, nincs baj, akkor is írjátok meg.
2013. febr. 15. 14:38
23/33 anonim válasza:
ÓÓ egyértelmű ez mindenhonnan nézve látszik, enyhe de látszik.
24/33 anonim válasza:
Még halványan, de szerintem is pozitív! :) Én is x-epillel teszteltem először és nekem talán még ennyire sem látszott a 2.csík, de ott volt és maradt is! :) Azóta 28 hetes... :)
Gratula Nektek!! :)
26/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek és gratulálok mindenkinek, akinek sikerült. A többieknek meg kitartást!
2013. febr. 15. 20:44
27/33 anonim válasza:
gratulálok!A férjednek is,ritka az ilyen "tesztszakértő" pasi:)
Szép pozi teszted van!!!
jó babavárást!
28/33 anonim válasza:
Teszteltél reggel? Mi lett az eredménye? :)
29/33 anonim válasza:
:) Gratula... remélem hétfőn én is hasonlót élek át.. :D
30/33 adriennjeni válasza:
Gratulálok! :D Halvány, de pozitív! Aki azt mondja, hogy nem az hazudik! :D Várj 2-3 napot és csinálj még egyet, tuti sötétebb lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!