Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Soha nem szoktak tüneteim...

Soha nem szoktak tüneteim lenni mensi előtt most 15 re "nem várom" és nagyon zsiborog meg fáj a mellem, ha futok majd leszakad ez lehet terhességi jel ha amúgy sose szokott ilyen lenni?

Figyelt kérdés
Febr. 1-2-3. az esélyes napok, szóval elvileg még csak 13-12-11 nap telt el. Holnap reggel akarok tesztelni ha nem jön meg. Szerintetek ha ennyire fáj a cicim akkor érdemes lehet tesztelnem már vagy várjak még pár napot?

2013. febr. 14. 13:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem az első terhességemnél ez volt. Pár nappal nemvárt lőtt elkezdett bizseregni a mellem, ami egyébként nekem sose volt előtte, menszik előtt sem, ezért nagyon gyanús volt. Nemvárt napján teszteltem, pozi lett rögtön. Azóta már 3 éves a drágám. Szerintem reggel tesztelhetsz.
2013. febr. 14. 13:57
 2/5 anonim ***** válasza:
ha 28 napos a ciklusod, simán:) mi is elsején voltunk együtt, van már pár kétcsíkos tesztem:)
2013. febr. 14. 14:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Juj második tényleg???? Gratulálok!! Hát akkor lehet holnap reggel tesztelek, bár csak 2 ös tesztem van nem tudom az vajon mutat e vmit.
2013. febr. 14. 14:09
 4/5 anonim ***** válasza:
hétfő du. óta csíkosodok, de az se jó, mert mensiig nem túl erősek, és tök para:)
2013. febr. 14. 14:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Hétfő délután óta??? azta, és hanyas teszttel?? Én meg itt várakozok mondván nehogy negatív legyen és csalódjak miközben csak várnom kellett volna még kicsit.
2013. febr. 14. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!