Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem értem a hőmet! Mi van...

Nem értem a hőmet! Mi van ilyenkor? ADJATOK TANÁCSOT!

Figyelt kérdés

Ebbe a ciklusban kezdtem mérni a hőmet. Nagyon szép állandónak tűnt az első felében 36,4-es alaphővel. De! Most vagyok a 22. ciklusnapon. 36,5 és 36,2 között ugrál pár napja a hőm! A görbe szerint nem is volt peteérésem. Az eddig nagyjából pontos ciklusom oda lett. Ezelött például éreztem is a peteérést, mert 2 napig fájt a petefészkem, de most az se!!

Kétségbe vagyok esve!

5 hónapja hagytam abba a gyógyszert. A menstruációm is fura azóta 2 naposak. Ez miatt jövő hónapban kell visszamennem a dokihoz, ha addig nem leszek terhes.

MI A FRANC VAN VELEM??? ÁÁÁÁÁ!!

2013. febr. 14. 09:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Nagyon aranyosak vagytok!
2013. febr. 14. 17:44
 12/15 A kérdező kommentje:

Megcsináltam a ciklus.hu-n!

Ez lenne az:

[link]

2013. febr. 16. 11:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha a következő hónapod is ennyire cikkcakkos lesz, meg kellene beszélned az orvosoddal.
2013. febr. 16. 12:34
 14/15 anonim ***** válasza:

4 vagyok

Nem volt eddig, illetve lehet, hogy most van. Én ma este akcióznék egyet a biztonság kedvéért, persze ha úgy érzitek...

A holnapi és holnap utániból derül ki, hogy tényleg volt-e ovu, vagy máshogy alakul.

És egyet értek, egy ilyen ciklus nem gond, ha kettő-három ilyen egymás után, akkor feltétlenül doki.

2013. febr. 16. 17:30
 15/15 A kérdező kommentje:

Jó lenne ha lenne, de nagyon szerencsétlenek vagyunk, mert nem találkozunk csak majd hétfőn. :-(

Nagyon bízom benne, hogy végre normális lesz a görbém!

2013. febr. 16. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!