Nem értem a hőmet! Mi van ilyenkor? ADJATOK TANÁCSOT!
Ebbe a ciklusban kezdtem mérni a hőmet. Nagyon szép állandónak tűnt az első felében 36,4-es alaphővel. De! Most vagyok a 22. ciklusnapon. 36,5 és 36,2 között ugrál pár napja a hőm! A görbe szerint nem is volt peteérésem. Az eddig nagyjából pontos ciklusom oda lett. Ezelött például éreztem is a peteérést, mert 2 napig fájt a petefészkem, de most az se!!
Kétségbe vagyok esve!
5 hónapja hagytam abba a gyógyszert. A menstruációm is fura azóta 2 naposak. Ez miatt jövő hónapban kell visszamennem a dokihoz, ha addig nem leszek terhes.
MI A FRANC VAN VELEM??? ÁÁÁÁÁ!!
Múlt hónapban csináltam ovutesztet is.
A hőmeg a mob.alkalmazáson vezetem, de itt vannak az értékek, ha ez így jó:
36 az egész és a tizedek: 2,4,2,5,4,4,4,6,5,4,4,4,3,5,5,5,4,2,4,5,2,3
A váladékom végig ragacsos volt eddig.
Egyrészt most álltál le a gyógyszerrel, ilyenkor még simán lehet össze-vissza, másrészt előfordul minden termékeny nőnél évente 1-2 ciklus, amikor nincs peteérés, ez is normális lehet.
Linkeld be a görbét.
Nem tudom belinkelni.
28-30 naposak amúgy.
Nem vagy szerencsétlen!
Nos, nem minden hónapban van az embernek peteérése. A nagy általánosságban azt szokták mondani hogy 12 hónap alatt 10 peteérés van. Ez a nagy könyv által meghatározott, tehát átlag, lehet több és lehet kevesebb is.
Idegeskedéssel csak rontasz rajta. Nyugalom. Én úgy fogtam fel anno, hogy elő van írva, melyik kis léleknek kell megfogannia, és ezt nem lehet siettetni. 9 hónapra rá, miután elhagytam a gyógyszert lett meg az első pozitív teszt.
Nyugi, és gyakoroljatok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!