Szerintetek terhes lehetek?
Szóval 2 nappal ezelőtt együtt voltam a párommal és bár nem élvezett belém de mégis parázok mert először előre tette, majd a fenekembe és oda élvezett és én mégis úgy éreztem hogy előre is folyt.
Azóta pedig hasfájásom van haspuffadásom, gyakran hányingerem van, fáradságot érzek elég gyakran , izzadok, , meleg és hideg rázásom van!
Ezek lehetnek a tünetek?
Két nap alatt nem hiszem, hogy jelentkeznek a terhességi tünetek. Igen kicsi esélyt látok rá, hogy terhes vagy, de persze megtörténhet.
Ha a mensid legalább 1 hetet késik, akkor csinálj egy tesztet.
Biológia órákat látom kihagytad...
Igen, lehetsz terhes, ha benned volt a pasi és se óvszerrel se más módon nem védekeztetek.
Terhestünetek legkorábban 12-14 nappal az aktus után jelentkezhetnek.
Ha korábban is voltatok már így együtt, akkor lehet, hogy már terhes vagy, és annak a tüneteit érzed, de ha csak ez az alkalom volt, akkor két hét múlva tesztelhetsz egyet, de legjobb a várható menstruáció napján.
Múlthéten voltunk együtt igy 9 napja de akkor óvszerrel viszont akkor is bennem maradt az óvszer és kifolyt előlre, ekkor vettem be escappelet és 2 nappal ezelőtt megint csak akkor igy ahogy leirtam!
Viszont akkor nem értem mitöl lehetnek ezek a tünetek??
neked ez már a harmadik kérdésed, nem?
normálisan írd már le, mikor volt az utolsó mensesed, és mikor voltatok együtt, dátummal.
terhesség tünetei meg NINCSENEK még.
Igen párszor már kiirtam valóban csak
szóval a menszeszem Január 19-én volt akkor kezdődőtt először Február 5-én voltunk együtt és még aznap szedtem be az escapellet is utána Február 12-én voltunk együtt megint azóta érzem ezeket a tüneteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!