Van már értelme reggel tesztelni?
Figyelt kérdés
Hőm nem vezetem,azt ne keressétek!
kb.1-2 napja késik!
Fájdogál a hasam néha,és pici mellfeszülés,de ennyi!
NEM szokott késni a mensim 27-28 naposak a ciklusaim.
2009. szept. 6. 21:46
1/10 anonim válasza:
Ha már egy-két napja késik, akkor mindenképp érdemes reggel tesztelni!
3/10 A kérdező kommentje:
Hát ha nem jön meg reggelig csinálok és megírom madj az eredményt!
2009. szept. 6. 21:50
4/10 anonim válasza:
nagyon remélem, hogy pozitív lesz, majd visszasasolok :) Én is tesztelek holnap vagy holnapután :)
5/10 A kérdező kommentje:
21:52-es.
Írd meg majd,h neked mi lett!
Drukkolok mindenkinek!:D
2009. szept. 6. 21:55
6/10 anonim válasza:
Szia4Csinálj tesztett mindenképp,nekem is 26 napos ciklus mellett 2 napot késett,most reggel pozitiv lett a tesztem!
Egész hétvégén olyan érzésem volt mintha meg akarna jönni,fájt a hasam,de semmi más tünetem nincsen ,még mellfeszülés sem.Drukkolok!
8/10 A kérdező kommentje:
Sajna full negatív!
De meg sem jött!
Akkor mi van velem?
Aki pozit produkált annak nagy gratula!
2009. szept. 7. 08:30
9/10 anonim válasza:
SZia! Az sem baj, ha most negativ. Amig nem jön meg, a remény is megvan! Sokan akár 1 vagy 2 hetet is vártak a pozitiv tesztre! Fel a fejjel!! :)
10/10 anonim válasza:
Hát ez szomorú , de lehet , hogy pár napot még várnod kell. Nem azért, hogy fájduljon a szíved , csak reménykedni mindig lehet... :)))))Én holnap tesztelek , mert ma reggel lecsúsztam róla ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!