Kötelezően reggel kell tesztelni?
Én délután teszteltem pozitívat.Igaz,hogy reggel koncentráltabb a vizelet,de lehet,hogy ha babát vársz már kimutatja.Én sem bírnám ki.
Szorítok!
Ilyenkor mar este is kimutathatja.
En ezert vettem tobbet mindig, ha este negativ lenne, reggel meg tudjam ismetelni. Nekem is volt teszt, ami delutan lett pozi, meg az elmaradas elott!
Ugyhogy mindent bele! Remelem, sikerrel jarsz.
Én délután teszteltem de nekem akkor már majdnem 2 hónapja késett a menstruációm. Azért "vártam" ennyit, mert már évek óta rendszertelen a ciklusom és nem lepett meg, hogy 1 hónapban kimaradt. Csak aztán jöttek a tünetek és kezdett gyanus lenni a dolog így vettem egy tesztet egy délután és nem bírtam másnap reggelig várni. Azonnal kijött a két csík. :) De szerintem Te még várd meg a reggelt mert szerintem Nálad még nem termelődött annyi hcg! Nálam 2 hónapos késéssel már igen. :)
22 hetes kismama
:) Igen megcsibáltam!
Negatív lett... Viszont még azóta sem jött meg a menszeszem. Lehet csinálok mégegyet hétfőn, reggeli pisivel.
:) Egyébként, ha nem vagyok terhes, akkor sem keseredek (annyira) el, mivel még egy 1 évet szerettünk volna várni a babaprojekttel.. De 1 év ide vagy oda, ha jön a bébike, akkor nagyon nagyon fogunk neki örülni :)
Sajnálom! De majd legközelebb sikerül a babus!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!