Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késik a citrom miatt? Vagy...

Késik a citrom miatt? Vagy teherbe estem netán?

Figyelt kérdés

Kb 4 nappal ezelõtt megettem 4 darab citromot, mert olvastam hogy késlelteti a menstruációmat. Ez volt a célom.

És tegnap kellett volna beteg legyek, de nem jöttmeg még ma sem , viszont pattanásaim jöttek elõ, amik akkor szoktak lenni mikor jön a havi. A barátommal az elmúlt idõszkaban voltunk együtt, de egyszr sem került belém a sperma, maximum az elõváladék.

Kérlek írjátok meg nekem, voltatok már úgy hogy a citrom így késleltesse? Nem akarok senkinek olyat mondani, hogy lehet hogy terhes vagyok amíg nem biztos. Kérlek segítsetek

18/l

2009. szept. 6. 21:46
 1/7 anonim válasza:
100%
Szia! Szerintem, megér egy terhességi tesztet..
2009. szept. 6. 21:50
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

A citrom simán eltolhatja. Egyszer pár éve jártam úgy hogy nyáron minden nap citromos vizet ittam, de vagy 3 litert, és késett is vagy 1 hetet. (akkor nem volt esély a babára->nem volt párom) Utána mondták nekem hogy a sok citrom eltolja a menzit. Hát bejött.

Kevés az esély hogy teherbe estél, de azért hallottunk már olyat hogy az előváladékból lett baba, de ez nagyon nagyon ritka!

A biztonság kedvéért vegyél egy tesztet holnap és kedd reggel reggeli pisiből lődd el.

Minden jót kívánok!

2009. szept. 6. 22:14
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Igen, a citromos víz eltolja a mensit. És a narancslé is , meg a kóla. Fiatalok! ezt nem gondoljátok komolyan!!!? Butaságokat nem kellene közkinccsé tenni!!Teszt, és biológiakönyv! előváladéktól is lehetsz terhes!!

2009. szept. 6. 22:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Eltolhatja. De az előváladéktól lehetsz terhes. Tesztelj!
2009. szept. 6. 23:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Már megint ez a citrom mizéria... Akkor az miért van, hogy én világ életemben rengeteg citromos vizet ittam (mert a sima vizet nem szeretem), és rendes 28 napos ciklusaim vannak?
2009. szept. 6. 23:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Hát én a citromról még nem hallottam,mint mensiszabályozó dologról... a terhességről annál inkább.A zöldséges helyett legközelebb a gyógyszertár felé sétálj!
2009. szept. 7. 10:02
 7/7 A kérdező kommentje:

Ma megjött a menzeszem :)

Hallgattam a megérzéseimre, nem vettem tesztet. És ma reggel azzal keltem fel :)

Bizony késleltette a citrom. Azelõtt mindig pontos volt, most pedig 4 napot késett a 4 darab citromtól.

Amúgy köszönöm a válaszokat! :)

2009. szept. 8. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!