Teherbe tud esni egy PCOS-ban szevedő nő úgy hogy nem kért még orvosi segítséget?
Igen. Vannak szerencsések, akiknek összejön. DE:
1. van, akinek összejön és elmegy, mert kontrollálatlan a háttérben meghúzódó anyagcsere zavar (így jártam én is, sajnos).
2. az anyagcsere zavar egy egész életre szól, és ha kezeletlen marad, cukorbetegségbe torkollik, ami nem csak a gyermekvállalást, de az egész életét meg fogja változtatni, mert ott már nem kérdés, hogy kell-e tartani a kezelést. Hogy miért fontos? Hogy ha már kezelés így is úgy is kell, az életminőségünk maradjon jobb!! Nem mindegy, hogy annak a gyereknek milyen egészségben és meddig lesz mellette az anyukája!
Szerintem felelőtlen az, aki tudja, mi baja van, és nem tesz meg mindent a gyógyulása érdekében. Mivel magam is benne vagyok, megengedhetem magamnak, hogy keményen nyilatkozzam: Aki a saját életéért nem vállal felelősséget, ne vállaljon máséért sem! Először az ember saját magáért tegyen meg mindent, hozza ki a maximumot magából, hogy aztán a javára lehessen egy másik embernek, akinek az életéért felelős! Egy életen át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!