PCO-sok, szerintetek mit csináljak? Szeretnénk még egy babát.
6 hónapja szültem. A kontrollon mondta a dokim, hogy szépek a petefészkeim,nincsenek megnagyobbodva és nincsenek ciszták.
1 hónapja újra voltam uh-on, ahol már látható volt a pcos jelleg a petefészkeken. 1 ciklusom volt azóta.
A merckformint nem szedem, mert annyira rossz lett a májfunkciós érték, valószínűleg a merckformintól.
A lényeg, hogy nem szeretném, hogy újra cisztásak legyenek a petefészkeim. 1db 47 napos ciklusom volt eddig, jelenleg a 43. napon tartok, nem vagyok terhes.
Szeretnénk még egy babát.
Mit csináljak és hogyan, hogy a petefészkeimen ne legyenek ciszták?
A diétát tartom, mozgás változó, a merckformint egyelőre nem szedem.
Hogy lenne jó?
Igen, úgy lettem én is terhes, hogy cisztás volt mindkét petefészkem. Tudom, hogy lehet, de jobb lenne, ha ki sem alakulnának.
Olvastam már az aviva tornáról, akartam is próbálni, de közben összejött a baba.
Köszönöm a válaszaitokat!
Hallottam már a kecskeruta teáról, de nem tudtam, hogy a májat mennyire terheli, vagy mennyire nem.
Neked van túlsúlyod? Mielőtt inni kezdted, volt rendszeres ciklusod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!