Várjak még a teszttel?
Figyelt kérdés
Jan.14-én jött meg utoljára.Mindig pontos 28 napos ciklusaim vannak.Elvileg pé 28-án volt.A párommal védekezés nélkül voltunk együtt 24-én.Nem szeretnénk még babát,fiatalok vagyunk hozzá. naptár módszerrel védekezünk eddig négy évig nem jött a baba, most viszont egy napja késik a menstruációm.tegnap szédülve ébredtem és fájnak a mellbimbóim.Szerintetek egy napos késéssel teszteljek?2013. febr. 12. 13:42
21/29 A kérdező kommentje:
én annak csak örülnék ha csak késne...csak az a baj, hogy nem szokott soha.szinte óraműpontosággal működöm.és a melleim se fájnak soha, most meg ha.hozzáérek végem
2013. febr. 13. 16:51
22/29 anonim válasza:
Szerintem csak késik. Mégha mindig pontos is szokott lenni, előfordulhat olyan ciklus, hogy mégiscsak csúszik néhány napot. A tesztnek szerintem már ki kellett volna mutatnia, főleg, hogy reggel csináltad, hiszen már kb. 17 napja lehetett ovud. Ha meg később volt, akkor meg alapból nem valószínű terhesség a 24-i együttlétből. Nekem ennyi nappal pé után esti tesztelésnél is simán virított a 2. csík. Szóval szerintem kicsit fellélegezhetsz, szerintem hamarosan megjön már.
23/29 A kérdező kommentje:
Köszi:)remélem igazad van
2013. febr. 13. 17:37
24/29 A kérdező kommentje:
Azóta se jött meg, ez volt a harmadik nap hogy késik.Ma igaz nem első pisiből negatív teszt és a mensinek semmi jele.Hàrom napos késést ki kell hogy mutasson a teszt??
2013. febr. 14. 19:40
25/29 anonim válasza:
Nem biztos. Van akinek később lesz pozitív
26/29 A kérdező kommentje:
Ma nagyon rosszul voltam reggel.Szédültem, hányingerem volt.De ma reggel első pisiből xepil nem mutatott semmit.Gyógyszertárival kéne tesztelnem?
2013. febr. 15. 13:35
27/29 anonim válasza:
Már minden teszt kimutatná, ha terhes lennél. Akiknek később mutatja ki, a legtöbb esetben azért van, mert később volt peteérése.
28/29 A kérdező kommentje:
pozitívat teszteltem előbb.de örülök neki:)
2013. febr. 15. 18:05
29/29 anonim válasza:
Örülök, hogy örülsz :)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!