Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Várjak még a teszttel?

Várjak még a teszttel?

Figyelt kérdés
Jan.14-én jött meg utoljára.Mindig pontos 28 napos ciklusaim vannak.Elvileg pé 28-án volt.A párommal védekezés nélkül voltunk együtt 24-én.Nem szeretnénk még babát,fiatalok vagyunk hozzá. naptár módszerrel védekezünk eddig négy évig nem jött a baba, most viszont egy napja késik a menstruációm.tegnap szédülve ébredtem és fájnak a mellbimbóim.Szerintetek egy napos késéssel teszteljek?
2013. febr. 12. 13:42
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Nekem nemvárt napján délután már rögtön pozi lett a sima dm-es teszt. Tehát reggel első pisiből tesztelj, ha terhes vagy már kimutatja.
2013. febr. 12. 13:44
 2/29 anonim ***** válasza:

a naptár módszer szerint tudtommal ellőtte 4 nappal együtt lenni már veszélyes!

szerintem tesztelhetsz

3/29 Hanyatka ***** válasza:
a legtöbb teszt 14 nap után kimutatja ha terhes maradtál,mepróbálhatod szerintem,legyen úgy ahogy szeretnétek :)
 4/29 anonim ***** válasza:
Elvileg reggeli első vizeletből ilyenkor már kimutatják a tesztek, ha terhes vagy. Mindenképp csinálnék, abból baj nem lehet.
 5/29 anonim ***** válasza:
Szerintem már kimutatja.Csak reggeli elsőből csináld. Igaz nincs hozzá közöm, de védekezhetnétek megbízhatóbb módszerrel is.
2013. febr. 12. 13:46
 6/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!:)Ha reggelig nem jön meg, mindenképp tesztelek.Csak az a furcs,hogy mensi előtt egy nappal majd meghalok olyan görcsim vannak.most meg egy napja késik és semmi.csak a mellem érzékeny.majd meglátjuk...
2013. febr. 12. 13:48
 7/29 anonim ***** válasza:
Gyanús...
2013. febr. 12. 13:48
 8/29 A kérdező kommentje:
Igen,tudom...ha most nem lesz baba, akkor innentől hatékonyabb módszert választunk.De már négy éve így védekezünk és eddig bejött...úgy látszik erre nem lehet alapozni
2013. febr. 12. 13:50
 9/29 anonim ***** válasza:

Tesztelhetsz, akár most is.

Szerintem terhes vagy. A hímivarsejtek 5 napig is képesek várakozni (bár az átlag valóban a három), meg egy jó orgazmus hatására egy nappal előbb is megrepedhet a tüsző.

A naptár módszer kb. egyenlő az orosz rulettel, az a csoda, hogy eddig nem estél teherbe...

2013. febr. 12. 13:51
 10/29 anonim ***** válasza:
A holnap reggeli teszt már nagy valószínűséggel kimutatja. Amúgy azért 24-én már nem kellett volna védekezés nélkül együtt lenni, túl közeli a peteéréshez. Így azért tényleg esélyes, hogy teherbe estél, de majd kiderül, ha tesztelsz. Majd írd meg az eredményt.
2013. febr. 12. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!