Normális hogy teljesen befordultam?
sziasztok.
második clostis hónapom van!tegnap voltam dokinál,és nem elég nagy a tüsző!tehát most sem sikerül a baba.clostit pedig csak 3hónapig lehet szedni!miért vagyok ilyen szerencsétlen?már élni sincs kedvem!!!tegnap óta csak bőgök!még a doki is azt mondta hogy bezzeg akinek nem kellene az teherbe esik!most úgy érzem nincs értelme semminek!utálok élni!nekem miért jön ilyen nehezen össze?
Normalis, h igy erzed magad.
Nekem sok ismerosom van, aki hasonlo cipoben jart, de mar mind pocakos. A Kaali intezetben segitettek nekik.
25 hetes kismami
Szia! Teljesen megértelek, de próbálj megnyugodni! Mióta próbálkoztok? Mekkora a tüsződ?
A clostyt valóban 3 hónapig lehet szedni, de még 3 hónapig megmarad a hatása, tehát segít a peteérésben! Menjetek el nyaralni a pároddal, élvezzétek az életet, lazítsatok! Ha nem jön össze a baba továbbra sem (3 hónap closty szedés után szüneteltetni kell a szedését), akkor én is a Kaáli intézetet javaslom (ha megtehetitek, és ha túl vagytok a vizsgálatokon, pl. HSG).
Nyugi, össze fog jönni a baba, csak még nem látta elérkezettnek az időt.
Mi 4 évet vártunk. 35 hetes kismama
Szinte ugyan így jártam mint te.Clostit szedtem (leállt a petefészkeim működése)
FEladtam mindent....
Aztááán.... mégiscsak sikerült. :) Hogy hogy lehetett?? Az uh ugyanígy mint nálad a 12-ik napon nézte, Úgy emlékszem 8 mm volt. Teljes kibukás.... Aztán a hónap végén nem jött meg a mensi.....kiderült babát várok. De hogyhogy?? Addig kutattam, hogy azt írják az okosok hogy naponta nől a tüsző azthiszem 2mm-ert, és ha a peteérésed nem a 12 -ik napon van, hanem jóval később, még semmi nincs veszve. Nekem a 20-21-ik napon volt a pém. :)))) És ebből lett egy kis babó.
2.válaszoló, a 35 hetes kismama vagyok.
Nem értem a dokidat, a 12. napon 10 mm-es tüsző az szuper! Még nőni fog, nekem a 16-17.nap környékén volt 19 mm-es, de volt 15 mm-es is, amire azt mondta a dokim, hogy jó. Visszarendelt még további ellenőrzésre, hogy megnézze a tüsződet a 14., 16. napon? Ha nem, akkor sincs semmi baj, legyetek együtt a pároddal 2 naponta, mert nagyon ígéretes az a tüszőcske!
Nekem lombikkal sikerült, a jobb petevezetékem el van záródva, de a tüszőim éppen azon az oldalon termelődtek mindig.
Ne add fel!
Ha kesobb van pe-d, akkor elerheti a meretet. Valo igaz, ha alt. 14. nap van pe, egy piciket lehetne nagyobb is a tuszo, de azert ketnaponta szeretkezzetek a kovetkezo 10 napban!
Szerintem válts orvost, próbálj ki egy másikat, hisz nem kötelező jelleggel megyünk pont ahhoz akihez :)).
Én a helyedben most vennék LH tesztet (DM,Rossman-kb 3000 ft. félbe lehet vágni, így lesz 10teszt), és nézném minden délután. Lehet hogy a peteérésed simán a 18, vagy a 20 nap körül van. így végig elég az lh teszt. :)
Egyébként milyen hosszúak a ciklusaid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!