Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Múlt hónapba gyógyszert szedtem, nem hatott még akkor mint utólag kiderült de már lefeküdtünk párommal. Mikor elfogyott megjött. Ez volt február 1-jén. Tartott 4 napig aztán 4-5 napig véres szerű folyásom volt.Azóta tervezzük a picit a párommal nem is védekezünk. Rengeteg terhességre utaló jel van amit nem bebeszélek mert párom is megjegyzi. Teszteltem: negatív. Lehet, hogy kicsi még a terhesség? Vagy mitől negatív? Annyira azt érzem, hogy terhes vagyok, testem is arra utal.2013. febr. 11. 19:32
11/18 anonim válasza:
de ha 1én megjött akkor azóta peteérésed se lehetett elvileg,tehát megtermékenyítés se,hogy lehetnél terhes???
12/18 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne peteérésem? Nem csak középidőbe van, spontán peteérés is létezik.
2013. febr. 12. 09:41
13/18 anonim válasza:
Még be sem ágyazódhatott, hogy lennél már terhes? Tudod te mikor jelentkeznek tünetek?
14/18 A kérdező kommentje:
Van már egy lányom; tudom.
2013. febr. 12. 10:05
15/18 anonim válasza:
Persze létezik spontán peteérés, de ritka. És még ha volt is, nem igazán érezhetsz még tüneteket. Lehet, hogy pont a peteérést érzed. Én tabi után mindig erőteljesebben éreztem a peteérést. De ha neked az jobb, hogy magadba beszéled a terhességet, akkor csináld, a te dolgod, de ne sértődj meg rajta, hogy mi nem asszisztálunk hozzá.
16/18 anonim válasza:
Akkor tudnod kéne, hogy a megtermékenyülés és a beágyazódás nem 7 napig tart!!!
Ja, és nekem is van gyerekem, és én tisztában vagyok ezekkel.
De hidd azt, max orcára esel mint a zsíros kenyér!
17/18 anonim válasza:
Ha 1én megjött és tegyük fel aznap peteérésed volt,akkor is ha együtt voltatok aznap(kétlem h a mensi első napján együtt vagytok...)akkor is ha megtermékenyült a petesejt,10 nap minimum a beágyazódásig...és a szervezet utána kezd hcg-t termelni,és kb. akkortól jelentkezhetnének a tünetek.szoval ez igy eléggé ki van zárva hogy terhes legyél,de az lenne a világ 8. csodája ha mégis összejött volna a baba.
18/18 anonim válasza:
Ha ahhoz van elég hcg a szervezetedben, hogy terhestüneteket okozzon, akkor azt a tesztnek is ki kell mutatnia.
Én inkább arra tippelek, hogy a bogyó megbolygatta a hormonháztartásodat, és azért érzed magad furán.
Szerintem nem vagy terhes. Ha mégis, akkor a teszt már ki kéne mutassa. Ha negatív és mégis terhes vagy, akkor meg az uh kell kimutassa. Menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!