Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a férjemet megszeretném...

Ha a férjemet megszeretném lepni azzal hogy babánk lesz azt hogy csináljam?

Figyelt kérdés

Még nem vagyok terhes (elvileg :D) De szertnénk babát! És azon gondolkoztam hogy ha megtudnám hogys terhes vagyok valami frappánsan közlöm a férjemmel hogy váratlanul érje és meglepödjön és együtt örüljünk! Vagy ez hülyeség lenne? csak eszembe jutott.Ha valaki tud ötletet akkor szivessen várom! Ja és a férjem Angliába dolgozik és 2 havonta jár haza!Szoval tök jo lene meglepni ha összejön a picur! :D

köszönöm válaszokat!

2009. szept. 6. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Persze! Ha terhes leszel, mire hazajön, akkor vegyél valami babás dolgot. Kiscipőt, kiságyat, mackót - amit akarsz. Tedd egy szép dobozba (vagy a kisszobába) kösd át, és mondd, hogy vettél valamit,(nem neki, csk úgy) nézze meg! Tedd bele a babát kísérő dokumentumokat is, ha már lesz ilyen! Meg egy szép képeslapot Apaköszöntő szöveggel, ezt el lehet tenni, és 40 év múlva jó lesz elővenni.

Legyen előkészítve a vacsora, bor, (Te nem iszol, ez is olyan kismamás) gyertyafény! Hát, ríni fog!

Egyet kérek, ne dugd az orra alá a pisis tesztet! Annál ötletesebbet is ki tudsz találni egy két hónap alatt.

A barátnőm férje Olaszországból rohant haza, ha peteérése volt a csajnak. Csak azért, hogy kell valami esély is, 2 hónap sok idő.

2009. szept. 6. 11:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! :D MAgam is meghatodtam ahogy elképzeltem a szituáciot amit leirtál! :D tényleg jo ötlet!Kicsit félve tetem ki a kérdést mert azt hittem butaság...de olvasva amit irtál már egyátalán nem bánom :D köszike
2009. szept. 6. 11:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

én ugy fogom megmndani, hogy átkötöm a hasam egy nagy pirosd masnival, hogy ajándék:)

a barátnöm ugy mondta meg hogy a terhes tesztet lefényképezte és kitette képernyövédönek, mikor a férje bekapcsolta a gépet hát meglepödött:)

2009. szept. 6. 16:11
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi :D jo ötletek :D
2009. szept. 6. 16:11
 5/5 anonim ***** válasza:
2009. szept. 7. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!