Ha a férjemet megszeretném lepni azzal hogy babánk lesz azt hogy csináljam?
Még nem vagyok terhes (elvileg :D) De szertnénk babát! És azon gondolkoztam hogy ha megtudnám hogys terhes vagyok valami frappánsan közlöm a férjemmel hogy váratlanul érje és meglepödjön és együtt örüljünk! Vagy ez hülyeség lenne? csak eszembe jutott.Ha valaki tud ötletet akkor szivessen várom! Ja és a férjem Angliába dolgozik és 2 havonta jár haza!Szoval tök jo lene meglepni ha összejön a picur! :D
köszönöm válaszokat!
Persze! Ha terhes leszel, mire hazajön, akkor vegyél valami babás dolgot. Kiscipőt, kiságyat, mackót - amit akarsz. Tedd egy szép dobozba (vagy a kisszobába) kösd át, és mondd, hogy vettél valamit,(nem neki, csk úgy) nézze meg! Tedd bele a babát kísérő dokumentumokat is, ha már lesz ilyen! Meg egy szép képeslapot Apaköszöntő szöveggel, ezt el lehet tenni, és 40 év múlva jó lesz elővenni.
Legyen előkészítve a vacsora, bor, (Te nem iszol, ez is olyan kismamás) gyertyafény! Hát, ríni fog!
Egyet kérek, ne dugd az orra alá a pisis tesztet! Annál ötletesebbet is ki tudsz találni egy két hónap alatt.
A barátnőm férje Olaszországból rohant haza, ha peteérése volt a csajnak. Csak azért, hogy kell valami esély is, 2 hónap sok idő.
én ugy fogom megmndani, hogy átkötöm a hasam egy nagy pirosd masnival, hogy ajándék:)
a barátnöm ugy mondta meg hogy a terhes tesztet lefényképezte és kitette képernyövédönek, mikor a férje bekapcsolta a gépet hát meglepödött:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!