Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác a buszon. Akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác a buszon. Akit még csak kétszer láttam, de jobban megszeretném ismerni! Hogy csináljam?

Figyelt kérdés

Van egy aranyos srác,akit 2szer láttam (a buszon) és nagyon bámult engem és a barátnőm:)

Az én drága egoista barátnőm,azt mondta hogy biztos ő tetszett neki...:Sde én nem úgy vettem észre:)

Ma is láttam őt,és amikor felszált,már akkor egyből észrevett!(de most másik barátnőmmel voltam:)!!!)Egész végig minket bámult,szinte már idegesítő volt:S:)

De nagyon aranyosnak tűnik:) és ha jól tudom,egész közel lakik hozzám. Nagyon nézett minket,és közbe én ott elkeztem irogatni az üvegre:)(mert párás volt) és ő meg azt olvasgatta hogy mit írok!!:D

ari volt:)

Nekem tetszik,és lehet hogy én is neki...de ezt még nem tudom biztosan:S

Ki szeretném deríteni,szóval van valami jó tanácsotok hogy mit csináljak ha legközelebb látom?:P

Előre is köszii a válaszokat:)

Barbii

2009. febr. 4. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Írd az üvegre, hogy "Bátran gyere ide" :)
2009. febr. 4. 21:08
 2/9 A kérdező kommentje:

köszii:)

hát igen,erre én is gondoltam hogy írni kéna valamit,de ott volt 2barátnőm mellettem és az egyik egész végig röhögött,szóval nemhiszem hogy odamert volna jönni:S:)

de azért köszii, lehet hogy majd kipróbálom:)

és még valami tanács esetleg??:P

2009. febr. 4. 21:12
 3/9 anonim ***** válasza:

A jeleket kevés férfi tudja értelemzni. Ezért a legjobb, ha Te beszélsz vele. Az előbbi válaszom arra az esetre jó, ha nem mersz odamenni hozzá. Ha mégis, akkor viszont ha legközelebb felszáll a buszra, menj oda hozzá. Szerintem egy "Szia" és egy nagy mosoly talán elég, de, ha nem reagálná le a dolgot (mondjuk egy fél percet vársz), akkor lehet tőle kérdezősködni. Hova jár.... Pár dologgal nem árt, ha felkészülsz, de azért spontán is tudj lenni :)

Aztán, ha nem jön be a dolog, akkor lehet hanyagolni :$ (Bár ekkor is lehet, hogy csak nagyon félénk, de Te minden lehetőséget megadtál neki, és szerintem nyomulós sem voltál)

2009. febr. 4. 21:17
 4/9 A kérdező kommentje:

köszön szépen a tanácsot:)

lehet hogy ezt fogom tenni, bár egy kicsit félős vagyok...de megpróbálom:)

2009. febr. 4. 21:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Azért majd tájékoztathatsz az eseményekről, kíváncsi fajta vagyok :)

Szurkolok ;)

2009. febr. 4. 21:25
 6/9 anonim ***** válasza:
most lehet, h tök hülyeség de én is gondolkoztam ezen:D és én arra jutottam h a telefonszámom leírom egy lapra és ha van olyan srác aki tetszik akkor odaadom neki szó nélkül:D ha tetszem neki keresni fog:D
2009. febr. 4. 21:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez se rossz :)
2009. febr. 4. 22:09
 8/9 A kérdező kommentje:

okéés:)majd mesélek:P

köszi hogy írtatok:)

2009. febr. 4. 22:17
 9/9 A kérdező kommentje:

Hát igen ezen már énis gondolkodtam,lehet hogy ez lesz:)

mert ez egész jó ötlet... ;)

várom a többi tanácsot:)

köszii

2009. febr. 4. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!