Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Adnátok egy kis lelki támogatá...

Adnátok egy kis lelki támogatást? Mert egyre nehezebbek a sikertelen hónapok.

Figyelt kérdés
Év elején veszítettem el a babánkat, missed ab-bal végződött a terhességem. Azóta minden hónap újabb remény, de én egyre rosszabbul viselem a kudarcot. Próbálok pozitívan gondolkodni, de néha elfogy az erőm. Különösen, hogy a környezetem is tele van terhes ismerősökkel. Én abszolút nem vagyok rosszindulatú és irigy, de van, ami most nekem is sok. Napi szinten kénytelen vagyok hallgatni két ismerősöm. Az egyik pár hetes terhes, a másik néhány hónapos. Örülök mindkettőnek, de egyáltalán nincsenek rám tekintettel, hogy én mit érezhetek, amikor "áradoznak" a terhességükről. De persze ezt csak az értheti meg, hogy mit érzek, aki volt már hasonló helyzetben. Másnak önzőségnek tűnhet ez a dolog.
2009. szept. 5. 20:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Írj privit, ha van kedved,szívesen "meghallgatlak"! Személyesebben tudok rá válaszolni is.
2009. szept. 5. 20:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát igen. A jóindulat sincs meg bennük feléd. De ne is figyelj rájuk, csak arra h neked is össze fog jönni, és h majd milyen jó lesz a picidnek ha nagyobb gyerekekkel is barátkozhat később.

EGyelőre a tanácsom annyi lenne, h ne gondolj az egészre. Ne görcsölj rá, mert akkor tényleg nem fog összejönni a bébi. Tudom közhelynek tűnik, de az a legjobb ha kicsit visszavonultok a gyerekgyártás terén. Kicsit pihenjetek, romantikázzatok kettesben, menjetek sétálni, kicsit kikapcsolódni...

Hidd el sokszor a stressz miatt nemsikerül a gyerek. Ez lehet h megoldás lenne nektek.

2009. szept. 5. 20:34
 3/8 A kérdező kommentje:

1. válaszolónak: Köszönöm a lehetőséget! Aranyos vagy. Ha már nagyon elszakad a cérna, mindenképp írok privátban is. Most még próbálom tartani magam.

2. válaszolónak: Igen, tudom, hogy nem szabad görcsölni. Azon már túl is vagyok. Leálltam minden teherbeesést elősegítő módszerről. Nincs "kötelező szex" a peteérés környékén, csak akkor, ha mindketten rá vagyunk hangolódva. Voltunk nyaralni, elég sok programot szervezünk mostanában, amivel kikapcsolódunk. A féjemmel mindent meg tudok beszélni ezzel kapcsolatban is. Ő tartja bennem a lelket. Ha ő nem lenne, már depis lennék. Csak a környezet nehezíti meg sokszor a kiegyensúlyozottságom. Persze nagyon szívesen meghallgatom az örömüket. Csak akkor eszembe jut, hogy nekem is lassan meglenne a babám...

De köszönöm a bíztató szavakat! Remélem hamarosan megoldódnak ezek a gondjaim.

2009. szept. 5. 20:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Az adjon reményt, hogy egyszer már sikerült megtermékenyülnöd, úgyhogy sikerülni fog megint, csak ki kell várni... Egyszer neked is sikerülni fog és meglátod, mennyivel jobban fogod szeretni és tiszteltni, mint az akinek mindjárt összejött!
2009. szept. 5. 21:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt ilyen problémám mégis 8 hónap után sikerült csak teherbe esnem.Biztos nagyon rossz, de fel a fejjel sikerülni fog!

Az orvosoddal beszéltél már erről?

2009. szept. 5. 21:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat! Ha rossz passzban leszek, majd mindig elolvasom őket, és biztos jobb kedvem lesz. Orvosnál voltam, minden rendben van.
2009. szept. 6. 12:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia.

Teljesen értem, mit érzel....mi is 8,5 éve vártunk a Babára.Közben minden barátnőm, ismerősöm sorba szülte a gyereket.Aztán úgy döntöttünk, hogy Örökbefogadunk egy Kisbabát.Az ügyintézési procedúra után furán éreztem magam, késett a mensim, a teszt pozitív lett. :-)

Most 9 hetes kismama vagyok, és tudom, hogy az örökbefogadás annyira az" Anyává" válás útján indított el, hogy így lesz saját gyerekünk.

2009. szept. 8. 15:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez nagyon szép! Sok boldogságot nektek!
2009. szept. 9. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!