Adnátok egy kis lelki támogatást? Mert egyre nehezebbek a sikertelen hónapok.
Hát igen. A jóindulat sincs meg bennük feléd. De ne is figyelj rájuk, csak arra h neked is össze fog jönni, és h majd milyen jó lesz a picidnek ha nagyobb gyerekekkel is barátkozhat később.
EGyelőre a tanácsom annyi lenne, h ne gondolj az egészre. Ne görcsölj rá, mert akkor tényleg nem fog összejönni a bébi. Tudom közhelynek tűnik, de az a legjobb ha kicsit visszavonultok a gyerekgyártás terén. Kicsit pihenjetek, romantikázzatok kettesben, menjetek sétálni, kicsit kikapcsolódni...
Hidd el sokszor a stressz miatt nemsikerül a gyerek. Ez lehet h megoldás lenne nektek.
1. válaszolónak: Köszönöm a lehetőséget! Aranyos vagy. Ha már nagyon elszakad a cérna, mindenképp írok privátban is. Most még próbálom tartani magam.
2. válaszolónak: Igen, tudom, hogy nem szabad görcsölni. Azon már túl is vagyok. Leálltam minden teherbeesést elősegítő módszerről. Nincs "kötelező szex" a peteérés környékén, csak akkor, ha mindketten rá vagyunk hangolódva. Voltunk nyaralni, elég sok programot szervezünk mostanában, amivel kikapcsolódunk. A féjemmel mindent meg tudok beszélni ezzel kapcsolatban is. Ő tartja bennem a lelket. Ha ő nem lenne, már depis lennék. Csak a környezet nehezíti meg sokszor a kiegyensúlyozottságom. Persze nagyon szívesen meghallgatom az örömüket. Csak akkor eszembe jut, hogy nekem is lassan meglenne a babám...
De köszönöm a bíztató szavakat! Remélem hamarosan megoldódnak ezek a gondjaim.
Nekem nem volt ilyen problémám mégis 8 hónap után sikerült csak teherbe esnem.Biztos nagyon rossz, de fel a fejjel sikerülni fog!
Az orvosoddal beszéltél már erről?
Szia.
Teljesen értem, mit érzel....mi is 8,5 éve vártunk a Babára.Közben minden barátnőm, ismerősöm sorba szülte a gyereket.Aztán úgy döntöttünk, hogy Örökbefogadunk egy Kisbabát.Az ügyintézési procedúra után furán éreztem magam, késett a mensim, a teszt pozitív lett. :-)
Most 9 hetes kismama vagyok, és tudom, hogy az örökbefogadás annyira az" Anyává" válás útján indított el, hogy így lesz saját gyerekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!