Mennyien lehetünk ezen az oldalon akik nagyon szeretnénk már babát, több sikertelen hónap után?
Hát gyanus az biztos. Régen nem volt ennyi meddő pár és nem kellett ilyen sokat próbálkozni, hogy baba legyen. A szörnyű az egészben, hogy eddig én is, te is és rajtunk kívül még annyian, mindig úgy álltunk ehhez a kérdéshez, hogy velünk nem történhet meg, aztán meg mégis megtörténik és ezt tudatosítani és feldolgozni nem könnyű.
A környezetszennyezés, a tartósítószerek, a stressz és még ki tudja, hogy mik okozzák a sikertelenséget. Nekem sok felfázásom (igen komolyak) és hüvelygyulladásom volt már. Aggódok, hogy esetleg ezek okozhatták.
Biztos nagyon sokan.Az a legjobb mikor azt mondják,hogy nyugi ne görcsölj,majd jön..!Köszi-jól szokott esni:(
Vagy:mikor jön a baba,már nem vagytok ám fiatalok stb..most mindenkinek kezdjek el magyarázkodni??pff
Én 25 vagyok, párom 28. Mi folyton azt kapjuk, hogy nem kell sietni, fiatalok vagytok még. Ja, azért próbálkozunk már lassan két éve!
No és apukám beszólásai sem segítenek, a "mikor lesz már unokám kérdései"?! "Már mindenkinek van unokája a munkahelyemen"... Na köszi szépen.
Utálom, hogy sokszor kísérleti nyúlnak néznek, szedjem ezt, használjam azt, igyak ilyet, egyek olyat...
És a hülye szöveg a stresszről, meg a nem kell rágörcsölni.
Hiába, vannak mázlisták, akikre csak ránéz egy pasi és terhes marad. Úgy látszik, nekünk nem ezt sorsolta a gép. :(
Én hónapokban nem tudom megmondani, hogy menyit vártunk rá, másfél-két évet. Most sikerült. Készültem hormonos vérvételre, de nem kellett menni.
Én mindig is éreztem, hogy leszek áldott állapotban. Az nem érdekelt, hogyan jön össze, inszem, lombik, nem mindegy?? De tudtam, egyszer sikerülni fog. És így is lett!
Én 26, férj 33.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!