Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rosszak az LH tesztjeim? Vagy...

Rosszak az LH tesztjeim? Vagy a hormonjaimmal nem stimmel valami?

Figyelt kérdés

Napok óta szinte pont ugyanolyan az ovulációs tesztem. Nem pozitív, de ugyanolyan negatív. Egy ideig erősödött, most meg már kb. 1 hete nem erősödik tovább, de nem is gyengül...

Nem értem, mi lehet a baj! Mindent jól csinálok. Este 8 körül csinálom, előtte 3 óráig nem iszom, és nem megyek wc-re.

Nem volt még pozitív ebben a hónapban, de szerintem már volt ovulációm, mert a hőmérsékletem, a nyákom és a görcsölgetés erős gyanút adott rá.

Még szoptatok elég sűrűn, ez zavarhat be esetleg? (Már visszatért a menstruációm.)

2013. febr. 8. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt mondják, hogy nem minden hónapban van peteérés.Az is lehet, hogy rossz a teszted. Én Predictort vettem, ami egy kalap sz..r! A kontroll csík is csak fél óra múlva jelent meg, rá fél napra meg megjelent a teszt csík is! Most Gabriellt vettem, talán az jó lesz.
2013. febr. 9. 07:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt, én pcos vagyok, ezért nincs értelme nálam az ovutesztnek, mindig ugyan olyan. Bár most ebben a ciklusban hatalmas pozitív volt az ovutesztem:)))
2013. febr. 9. 13:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy nálad van a hiba.

Én 3 hónapon keresztül szabályosan teszteltem, egyszer sem volt pozitív a tesztem, annak ellenére, hogy mind a hőgörbén látszott, hogy volt PÉ, mind az UH-n gyönyörűen mutatkozott. Ja, és a laboreredményeim is jók lett.

Most 36 hetes vagyok, néhány hét megszületik a pici :o)

2013. febr. 9. 13:40
 4/4 A kérdező kommentje:

Én most azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy mégsem volt ovum. Ma reggelre a hőmérsékletem pont azt mutatta, hogy nem volt, a görcsölgetés és a nyák valószínűleg csak próbálkozás volt. Biztos a szoptatás miatt nem sikerül...

De ezek szerint lehet, hogy a tesztjeim sem jók. No name tesztek, internetről rendeltem (Egens).

PCOS nem lehet szerintem, mert már van egy kislányom, aki természetesen jött össze viszonylag hamar, és semmi gond nem volt a terhesség alatt sem, és a szülés alatt sem. Vagy ez nem zárja ki? (Ja, és szülés előtt biztos, hogy volt minden (vagy majdnem minden) hónapban peteérésem, mert hőmérőztem, és az mutatta, meg a nyák is.) Csak most van ez az összevisszaság. Mindezek ellenére is lehet PCOS? Vagy még azért inkább a szoptatás a valószínűbb, nem?

2013. febr. 9. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!