Rosszak az LH tesztjeim? Vagy a hormonjaimmal nem stimmel valami?
Napok óta szinte pont ugyanolyan az ovulációs tesztem. Nem pozitív, de ugyanolyan negatív. Egy ideig erősödött, most meg már kb. 1 hete nem erősödik tovább, de nem is gyengül...
Nem értem, mi lehet a baj! Mindent jól csinálok. Este 8 körül csinálom, előtte 3 óráig nem iszom, és nem megyek wc-re.
Nem volt még pozitív ebben a hónapban, de szerintem már volt ovulációm, mert a hőmérsékletem, a nyákom és a görcsölgetés erős gyanút adott rá.
Még szoptatok elég sűrűn, ez zavarhat be esetleg? (Már visszatért a menstruációm.)
Nem biztos, hogy nálad van a hiba.
Én 3 hónapon keresztül szabályosan teszteltem, egyszer sem volt pozitív a tesztem, annak ellenére, hogy mind a hőgörbén látszott, hogy volt PÉ, mind az UH-n gyönyörűen mutatkozott. Ja, és a laboreredményeim is jók lett.
Most 36 hetes vagyok, néhány hét megszületik a pici :o)
Én most azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy mégsem volt ovum. Ma reggelre a hőmérsékletem pont azt mutatta, hogy nem volt, a görcsölgetés és a nyák valószínűleg csak próbálkozás volt. Biztos a szoptatás miatt nem sikerül...
De ezek szerint lehet, hogy a tesztjeim sem jók. No name tesztek, internetről rendeltem (Egens).
PCOS nem lehet szerintem, mert már van egy kislányom, aki természetesen jött össze viszonylag hamar, és semmi gond nem volt a terhesség alatt sem, és a szülés alatt sem. Vagy ez nem zárja ki? (Ja, és szülés előtt biztos, hogy volt minden (vagy majdnem minden) hónapban peteérésem, mert hőmérőztem, és az mutatta, meg a nyák is.) Csak most van ez az összevisszaság. Mindezek ellenére is lehet PCOS? Vagy még azért inkább a szoptatás a valószínűbb, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!