Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCOS vagyok, pozitívak a...

PCOS vagyok, pozitívak a tesztjeim. Voltam dokinál, de nem látott semmit. (? ) Elvileg 5 hetes lennék, de azt mondta akkor látnia kellene már.

Figyelt kérdés

valszeg 03.15-én volt peteérésem, és 26-án volt egy csepp vérem amit én beágyazódásként "könyveltem" el.

És ráadásul rettenetesen fáj a derekam. Mellem feszül, de nem vészesen.

Semmi gyógyszert nem kaptam, és aggódom kissé fentiek alapján.Valaki volt már hasonló helyzetben?

2012. ápr. 4. 08:37
 1/10 anonim ***** válasza:

Én is PCOS vagyok, 5 hetesen még egy pici kis pöttyöt láttunk, azt is azért, mert hamarabb fogant, mint középidő (ez tuti biztos)... :) Nem lehet, hogy esetleg később fogant? Ugyanezek voltak egyébként az én tüneteim is (+háááányás :(). Nekem adtak Utrogestant a PCOS miatt. Másik doki nem tud megnézni esetleg?

Drukkolok nagyon-nagyon-nagyon! :)

34 hetes km

2012. ápr. 4. 08:40
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem később fogant, és akkor még nem feltétlenül lát a vastag nyálkahártyán kívül mást.

Mikor kell visszamenned?

2012. ápr. 4. 08:43
 3/10 anonim ***** válasza:
én nem vagyok pcos, de nekem 5hetesen semmit nem látott a dokim, 1hónap múlva visszahívott és már volt szívhang...szóval nem igaz, h már látnia kéne!!!!! Drukkolok én is!!!!!!!!!!!
2012. ápr. 4. 08:46
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom mikor foganhatott mert elég aktívak voltunk :) csak az a fura, hogy a ciklusaim átlag 31 naposak, és mensi előtt (02.29) már két nappal halvány pozi volt a 25-ös teszt. Akkor annyira későn mégsem foganhatott. Eredetileg azt mondta adni fog gyógyszer a pco miatt, de most azt mondja csak akkor ad ha már látja a petezsákot...ezt nem értem, hisz épp a terhesség megtartás a cél...és most még várnom kell másfél hetet...
2012. ápr. 4. 08:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Vérvételre sem küldött? Pedig az tuti kimutatja és akkor nem kell várni. Ha nem akkor másik orvos, de minél hamarabb.
2012. ápr. 4. 08:56
 6/10 A kérdező kommentje:
NEM, jövő hétre visszahívott uh.ra
2012. ápr. 4. 08:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Menj el egy másik dokihoz, szerintem. Ez a doki nem túl lelkis, száraz tényekre alapoz. 5 hetesen semmi sem látszik még, nem kell megijedned! Minden rendben lesz!
2012. ápr. 4. 10:00
 8/10 A kérdező kommentje:
6 hét 3 nap és már szívhangja is van a babámnak :))
2012. ápr. 13. 18:01
 9/10 anonim ***** válasza:

NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK!! SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET:)

3AS VOLTAM...

2012. ápr. 13. 23:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi :))
2012. ápr. 14. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!