Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen ovu-tesztjeim voltak,...

Ilyen ovu-tesztjeim voltak, lehetett ez pozitív?

Figyelt kérdés

Naponta egyre erősebb lett a teszt csík (de még halványabb, mint a kontroll), végül két napon át csak egy picivel volt haloványabb, mint a kontroll. Utána napokon viszont már egyértelműen újra egyre halványabb.

Létezik, hogy az a két nap lehetett pozitív, csak nem jól mutatták a tesztek? Volt ovum, remélem...

2012. okt. 21. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, valószínű nem kaptad el az LH csúcsot. Én ezért szoktam napi kettőt tesztelni.
2012. okt. 21. 21:55
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi, akkor a második "majdnem pozitív" teszt utáni órákban lehetett az ovu, ugye?
2012. okt. 22. 20:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Valószínű igen. A nyákot és a hődet is figyeled? akkor pontosan be lehet lőni. Én már kitapasztaltam, hogy 5 napig van tojásfehérjés nyákom és a hőm mindig a 6. napon emelkedik meg, tehát akkor van peteérés. A teszt mindig az 5. napon pozitív.
2012. okt. 23. 15:12
 4/5 A kérdező kommentje:

jé, tényleg nekem is így volt :)

csak nekem 4 napig volt nyákom, a harmadik és negyediken lett ez a "majdnem pozitív" tesztem (de akkor fogjuk rá, hogy a 4. nap volt a pozitív) és utána az 5. napon kezdett felmenni a hőm (nekem most lépcsőzetesen emelkedett 3 napon át, de azóta tartja magát)

köszi még egyszer :)

2012. okt. 25. 22:16
 5/5 A kérdező kommentje:

Megírom, hogy NEM sikerült a baba... :(

Lehetséges, hogy mégis jók voltak a tesztek és nem volt rendes peteérésem... most az új hónapban elkezdem inni a cickafarkfű - palástfű teákat, hátha segít ezen.

A hőmérőzésről: a nem várt előtt 2 nappal barnázgani kezdtem, de a hőm egészen aznapig is végig magasan fent volt - ezért is reménykedtem nagyon, de végülis megjött. A hőm azóta (ez a 3. mensi napja) is csak lassan, napi 2 tizedekkel megy lejjebb, így még ma sem ment a cover line alá! (ezt megint nem értem, mi okozza...)

2012. nov. 3. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!