Nincs peteérésem, ha jól látom, addig nem is jön meg?
Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 19:24
2/9 anonim válasza:
Tesztet csinaltal mar? Lehet a lazmerod csal. Attol, mert nem volt pl. Peteeres meg kell jonnie, ha nem vagy terhes.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem még, semmi nem utal arra hogy meg akarna jönni, semmi bajom nincs..ilyenkor már a melleim is fájtak, most semmi.Az biztos, hogy másképp, halkabban csipog a lázmérőm, lehet az a baj?
2013. febr. 8. 19:55
4/9 anonim válasza:
Amíg nincs vu, addig menzesz sincs.
Ha nagyon sokáig nincsen ovu, akkor egy idő után a szervezet nem tudja fenntartani a nyálkahártyát, és jelentkezhet vérzés, de az nem menzesz.
5/9 anonim válasza:
Egyébként elég magas az alaphőd. Vizsgálták már a pajzsmirigyed (TSH-t néztek már)?
6/9 anonim válasza:
Az alaphô mindenkinek más. Nekem 37,2 az átlag alapbol. Mnden leletem rendben. Èn csak csinálnék egy tesztet a helyedben!
7/9 frászkarikaborsó válasza:
megjöhet peteérés nélkül is, van akinek tök rendszeres ciklusa van anélkül hogy lenne peteérése meg van akinek ilyenkor hosszabb a ciklusa és akár hónapokig se jön meg ha nincs peteérés. Szervezetfüggő.
8/9 anonim válasza:
Hát ezen a görbén csakugyan nem lehet peteérést látni!
Most vagy tényleg nincs, vagy rossz a lázmérőd!
9/9 A kérdező kommentje:
A mérőm jòl mér, megnéztem egy másikkal is, és ugyan annyit mutatott.A pajzsmirigyem nézték tavaj a Tsh 3,82 volt.A doki szerint rendben...
2013. febr. 9. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!