Van itt olyan, aki PCOS, mégsincs IR-je? Hogy sikerült teherbe esnie?
A 3 pontos vércukrom:
Glükóz fluoridos!:5,4 mmol/L ref.tart. :3,5-6,1
glükóz terhelés 60 perc.:5,1 mmol -"- :3,1-10,5
glükóz terhelés 120 perc:4,3 -"- :3,1-7,5
vizelet glükóz: 0,2 mmol/L :0,1-0,8
Én pont olyan vagyok akinek PCOs.ja van és NEM IR-es!!!!!!! Megőrülök, hogy emberek kijelentik, hogy a PCOs tuti IR-es. Hát NEM!!!!!!!!!!
Amúgy lombikkal lett babánk, de mint kiderült nem a PCOS volt a fő bűnös, ,mert Clostyval szuper peteérésem lett, hanem a petefalam nem engedte át a spermiumokat. 4. lombik sikerült. Ez a probléma az első lombikkezelésnél derült ki.
Nem azt mondtam, hogy nincs ilyen ember, hanem azt, hogy rohadt ritka. Amugy meg ne vegyel ra merget, hogy a meddosegi centrumban foglalkoztak volna vele, mert ismerosomnek 2 lombikana is elsiklottak a teny felett, hogy akkora IR-e van, mint a haz, mert hat szerintuk minden rendben van, nem is ertik miert nem tud teherbe esni. Ennyit a meddosegi centrumokrol, ilyenekkel pont nem foglalkozak. Nala is nehany hettel a masodik lombik utan derult ki hogy pedig bizony nagy a baj, amin a stimuk meg meg csak rontottak. Szoval azert megnezetnem en azokat az eredmenyeket egy szakemberrel a te helyedben is.
Mindenesetre a kerdezo eredmenyebol azonnal kiderul, hogy ez bizony IR.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!