PCOS -ként mennyi idő alatt sikerült a baba?
Figyelt kérdés
Milyen kezelést kaptál ekkor? Milyen volt az inzulinod?2012. júl. 30. 11:41
1/2 anonim válasza:
Elég soká, de a PCOS derült ki először, utána a többi...
3-as kezelés: gyógyszer, mozgás, dilta, ez az alap.
2/2 anonim válasza:
Nekem az derült ki, hogy policisztás szerkezetűek a petefészkeim, hízás, szőrösödés volt, de nem kapatam kezelést.Dianet szedtem 1 évig, közben 65ről 55kg-ra sikerült lefogyni. Miután abbahagytam, volt egy 42, majd egy 35 napos ciklusom, aztán terhes maradtam. Sima terhesség, semmi probléma. A kissebbik előtt is szedtem a Dianet, vele 1,5 hónapig nem jött meg, (72 kg voltam) miután abbahagytam, volt UH, teszteltem, - volt, felírták a Norcolutot, 5.(utolsó) nap ahogy beszedtem, kis balesettel apuka gólt lőtt :)) EGészséges kislány lett ő is. Mondjuk vele nehezebb volt a terhességem, de eleve 15kg pluszról kezdtem, fizikailag megterhelőbb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!