Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lett már valaki így terhes?

Lett már valaki így terhes?

Figyelt kérdés
Párommal évek óta megszakított közösüléssel védekezünk, kivéve menstruáció alatt, mert akkor sehogy. Mindenhol azt olvasom, hogy az előváladékban is lehet spermium és menszesz alatt is teherbe lehet esni. Mik a gyakorlati tapasztalataitok?
2013. febr. 7. 10:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem összejött a megszakítással. Egyszer fordult elő, rögtön terhes is lettem.
2013. febr. 7. 10:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Van egy unokaöcsém, aki szintén így fogant, menstruáció alatt... =) Szóval csak óvatosan.
2013. febr. 7. 10:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, 100 nőből kb 30-35 lesz terhes ilyen módszerrel. Ja, amúgy meg ez nem védekezés, csak akkor ajánlanám, ha nem lenne gond, ha jön a baba.
2013. febr. 7. 10:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Menstruáció alatt is teherbe lehet esni, persze nagyon ritkán, akkor is, ha megszakítással védekeztek.
2013. febr. 7. 10:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Az exemmel így védekeztünk 3 évig (nem lett volna gond, ha jön a baba), és nem estem teherbe. Mondjuk amúgy is csak nagyon kevés együttlétünk volt (havi max 1-2).
2013. febr. 7. 10:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem tervezzük, de nem volna gond. Heti 3-4, beleértve a termékeny napokat is. Nem tudom ebből lehet-e bármire is következtetni, csak a vak szerencse hogy nem esek teherbe?!
2013. febr. 7. 10:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Megbeszéltük, hogy lehet kistesó, leálltam a bogyóval, de nem hajtottunk rá kőkeményen a dologra, szóval megszakítással fejeztük be.

Most éppen a kiságyban alszik a kislányom, aki így fogant.

2013. febr. 7. 11:27
 8/9 anonim ***** válasza:
A tesóm is így lett.
2013. febr. 7. 14:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez notol is fugg. Van olyan no, akire elég ha ránéz a párja és már is terhes lesz. Van aki csak tobb honap után esik teherbe.
2013. febr. 7. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!